Witam. Niestety temat, który na moją prośbę został usunięty musi doczekać się ponownego napisania otóż:
Kupiłem u nas w dziale sprzedam tą Rotalę:
https://roslinyakwariowe.pl/dyskusje ... 64228.html18 kwietnia (sobota) zrobiłem przelew i ustaliliśmy, ze wysyłka poniedziałek. Niestety to okazało się nieprawdą.
Do środy czekałem i dalej nic. Zadałem pytanie na pw czy wysłane odpowiedź tak wysłane. W czwartek miałem dostać nr listu, którego nie było do momentu napisania wcześniejszego tematu(czwartek)
Zapewnienia, że dojdzie w piątek również były wszak to paczka extra24 tylko ona działa jeśli wyśle się ją do 15 o czym pisze na stronie poczty a nie grubo po 17.30.
Niestety paczka przeleżała weekend na poczcie i taki gnój w niej zastałem o zapachu nie wspominam :/
Nie jest to żadna wina poczty gdyż wysyłka na drugi dzień jest tylko i wyłącznie wtedy gdy wysłane do 15. Podejrzewam że po temacie wcześniejszym grunt zaczął się palić pod nogami i wysyłka byle jak na szybko.
Użytkownik miał 4 dni na wysłanie mając już pieniążki na koncie zrobił to dopiero w czwartek na godzinę przed zamknięciem własnej poczty( dowód printsreen z strony poczty)
Za oszukaństwo z dniami co do wysyłki jak również nie szanowanie mojego czasu( ustaliliśmy, że w poniedziałek wysyłka bo startuję akwarium, byłem zmuszony w piątek startować tylko z roślinami 1 planu :/) a ponad to nieszanowanie własnych pieniędzy i hobby daję użytkownika do wrogów i przestrzegam innych przed kupnem u tego pana.
Najbardziej żal mi tych roślin :/
Mogę dodać jeszcze zdjęcie jak rośliny ładnie prezentują się w pojemniku na biomasę niestety zapachu nie prześlę
Pieniądze zostały mi zwrócone w piątek użytkownik dobrze wiedział co zastanę w paczce po weekendzie.