Witam szukam kogoś kto ma Komputer Macro Aqua pH t2 chodzi o ustawienie bombli z elektrozaworu jaka częstotliwosść. Bo umnie 20 -30 na sekundę i tak bardzo długo sie ustala ustawione ph . Moze to normalne dajcie znać .
Witam. Dostałem od znajomego komputer ph ale bez sondy i on nie pamięta jaka była może ktoś ma taki sterownik lub miał i wie jaka sonda do tego pasuje? Pozdrawiam 20220615_142748.jpg
Wysłane z SM...
Witam,
czy warto kupić reduktor firmy AQUA NOVA?
Czy ktoś posiada i może coś napisać?
Czy może jest coś lepszego uwagi w podobnej cenie około 140 PLN?
https://sklep.roslinyakwariowe.pl/...
Zakupiłem, a właściwie dostałem w prezencie komputer PH firmy JBL, tylko mam pytanie o podłączenie wtyczki pod elektrozawór, czy to musi byc jakis specjalny? bo ja pod swój nie widzę miejsca gdzie mia...
Cześć,
Dzisiaj odebrałem zestaw CO2 i nasunęła mi się taka wątpliwość. Otóż, zamawiając zestaw CO2 jako jeden z komponentów był wyszczególniony elektrozawór CO2 Progrow, natomiast w zestawie został za...
Witajcie
Jeśli ktoś posiada to chciałbym się wymienić doświadczeniem w użytkowaniu tego ustrojstwa .
Pytanie 1 .
Funkcja Low i High - jakiej używacie i co się wam sprawdza ?
Image%20(4).jpeg ...
Działamy od 2001 roku i wspólnie z ponad
30 tysiącami akwarystów z całej Polski zdobywamy wiedzę i dzielimy się doświadczeniem oraz informujemy o nowościach z branży
akwarystycznej.
Sklep firmowy
Bogata oferta ponad 300 gatunków i odmian roślin.
Ponad 15 000 produktów dostępnych wysyłkowo lub do
odbioru osobistego w Krakowie (obowiązuje rezerwacja).