Prośba o opinię Skimmer Rurka ssąca ze stali nierdzewnej - Forum Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Prośba o opinię Skimmer Rurka ssąca ze stali nierdzewnej

Liczba wyświetleń: 2014·Odpowiedzi: 1
Dobór filtra do wymiarów akwarium, opinie o sprzęcie i sposoby na wydajne wkłady.
Zaloguj się, aby zmienić widok
Witam. Jak w temacie.
Czy ktoś używał tej rurki ze skimmerem ?

https://sklep.roslinyakwariowe.pl/filtr ... 27672.html

Potrzebuję do swojego 250l baniaczka rurki ze skimmerem który nie będzie zapowietrzał filtra ani ograniczał jego przepływu (IKOLA 600maxx ) . Nie interesują mnie osobne skimmery typu EHEMI tylko takie z rurką wlotową.

darcioo25
Ranga: Poznaje temat

Ptysiek Amano k/Wrocławia
wg. mnie- jedna z lepszych

Ptysiek Amano
Ranga: Poznaje temat

Miasto: k/Wrocławia

Powrót do Filtracja

Powiązane tematy

wkladka.jpg

Skimmer Eheim Skim 350 - zabezpieczenie wlotu

Piotr Baszucki w Filtracja · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 772
wkladka.jpg Czy wiecie, że aktualnie w opakowaniach Skimmerów Eheim Skim 350 producent dodaje do zestawu zabezpieczenie wlotu pływaka? To odpowiedź na zapotrzebowanie akwarystów, którzy szybko dost...
skimmer-aquael-1.jpg

Skimmer Aquael SAS Filter 500 - nowość

Piotr Baszucki w Filtracja · Odpowiedzi: 66 · Wyświetlenia: 21059
skimmer-aquael-1.jpg O ostatnim roku Aquael zakupił w naszym sklepie wszystkie dostępne skimmery powierzchni wody...wiedzieliśmy, że szykują coś nowego...i o to jest :) Niebawem pierwsze testy, pók...
IMG_20230105_090903.jpg

Skimmer na wlocie

Binio w Filtracja · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 5658
Szukałem, ale nie znalazłem. Ktoś używa takiego skimmera na wlocie metalowym? Jak to zdaje egzamin? https://sklep.roslinyakwariowe.pl/rurka-ssaca-stali-nierdzewnej-12/16mm-35cm-skimmer-p-27671.html ...
skimmer.jpg

Skimmer do nietypowego akwarium

marlowe w Filtracja · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 3359
Akwarium ma wzmocnienia po całości, takie jak na zdjęciu, typowego skimmera nie da się więc zamontować, myślałem o Oase CrystalSkim 600, z tego co widzę na zdjęciach i filmach, ma te nóżki przyłączeni...

Neo Flow L Premium Skimmer v.2

akwaAmator w Filtracja · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2211
Ktoś używa tej wersji ? Czytam różne opinie o tym skimmerku jedni mówią ze problem z pierwszej wersji rozwiązany i skimmer cicho pracuje inni ze dalej chlupie i hałasuje ?

Jaka rurka zasysająca do HW-602B

Badman w Filtracja · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1093
W zestawie do filtra SunSun HW-602B na wyposażeniu jest przezroczysta rurka zasysająca, więc wiadomo jak będzie wyglądać za kilka miesięcy. Dodatkowo w akwarium Aquael Optibent 70 sięga około 3/4 od p...

Fossil Clear - opinie?

Oman w Filtracja · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2405
Cześć, Na jednym z forów dot. akwarystyki morskiej znalazłem całkiem pozytywne opinie dot. tańszego zamennika Phosguard'a a mianowicie: Fossil Clear. Stosował ktoś? Cena całkiem przystępna a opis j...

Filtry Oase opinie recenzje

smart w Filtracja · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2564
Cześć, Podzielcie się swoimi opiniami na temat filtrów Oase.......

Filtr ro do nano akwarium - opinie

szkot w Filtracja · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2007
Chce uruchomić akwarium 25 litrów. Ma to być akwarium rafowe. Podmiany planuje robić 10% na tydzień, czyli około 2 litry na podmianę i może litr na dolewkę tego co odparuje. Z tego co się orientuje ...

Który skimmer: Ista i-520 czy Ista i-521?

Badman w Filtracja · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2348
Rozważam zakup i-520, a i-521. Czy poza ceną są istotne różnice?

Statystyki

Ten temat przegląda 261 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570947
 •  Liczba wątków: 48798
 •  Użytkownicy: 36926

•  Najnowszy użytkownik: dariusz_Ślaziński

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 261 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.