Jacek Pawłowski w Filtracja· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 886
Hej
Taka ciekawostka związana z filtrami firm Tetra i Marineland. Filtr Marineland różni się chyba tylko końcówką wylewki wody do akwarium i kolorem. &t=?si=Qp35fZAm18oiP6No
Piotr Baszucki w Filtracja· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1300
bio200-1.jpg
bio200-2.jpg
Aquanova wprowadziła do oferty nowy model filtra tlenowego z dodatkowymi zasobnikami na wkłady.
Opis znajdziecie tutaj:
https://sklep.roslinyakwariowe.pl/aqua-nova-nsfma...
ZORANEGI w Filtracja· Odpowiedzi: 268 · Wyświetlenia: 137629
Przed chwilą wróciłem z targów Interzoo 2018 z Norynbergii. Aquael zaprezentował nową serię filtrów o nazwie ULTRAMAX. Widziałem, dotykałem i wydaje mi się, że będzie to bardzo dobry filtr. Są trzy mo...
Piotr Baszucki w Filtracja· Odpowiedzi: 66 · Wyświetlenia: 21043
skimmer-aquael-1.jpg
O ostatnim roku Aquael zakupił w naszym sklepie wszystkie dostępne skimmery powierzchni wody...wiedzieliśmy, że szykują coś nowego...i o to jest :)
Niebawem pierwsze testy, pók...
roslinyakwariowe.pl w Filtracja· Odpowiedzi: 28 · Wyświetlenia: 16811
nowe-wersje-ex.jpg
Tetra wprowadziła nowe wersje swoich filtrów zewnętrznych z serii EX. Poprawiono m. in. przepływu wody oraz system otwierania filtra...
Czytaj więcej »
Zobacz wideo:
JJakubczyk w Filtracja· Odpowiedzi: 19 · Wyświetlenia: 9451
Cześć potrzebuje pomocy. Mam akwarium 60 litrów ib postanowiłem przejść na kubelek. Wstępnie postawiłem na Tyle ex 700 plus i taki zamówiłem i stoi i się kurzy. W międzyczasie część osób poleciła mi F...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 775 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej