Nowość - węże U.S.Aqua - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Nowość - węże U.S.Aqua

Liczba wyświetleń: 1738·Brak odpowiedzi
Dobór filtra do wymiarów akwarium, opinie o sprzęcie i sposoby na wydajne wkłady.
Piotr Baszucki Nowa Ruda

27 lut 2019, 01:29 Nowość - węże U.S.Aqua  (#1)  

W krajowej dystrybucji pojawiła się nowa marka - U.S.Aqua.

U.S.Aqua to lider produkcji węży do zastosowań akwarystycznych. Produkty charakteryzują się doskonałą jakością i wytrzymałością. Rozmiary węży są standaryzowane na rynek europejski.

Skład chemiczny tworzywa z jakiego wykonane są produkty U.S.Aqua zapewnia 100% neutralności w kontakcie z wodą słodką i morską.

Ciekawostką jest fakt, że węże U.S.Aqua są produkowane w tej samej fabryce co węże Eheim.

Zobacz dostępne modele
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych

Piotr Baszucki
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Nowa Ruda

Wspieram stronę kontem Premium
Akwaria

Powrót do Filtracja

Powiązane tematy

Zrzut ekranu 2026-05-14 135851.png

Zawory podwójne na węże?

akwaAmator w Filtracja · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 2971
Hej Jakich zaworów podwójnych używacie i jakie możecie polecić . Szukam czegoś w rozsądnej cenie i jakości na 16/22 Każdy producent filtrów ma coś takiego w ofercie ale nie wiem jak z jakością . Z...
2512101_4011708020418_substrat-Verpackung.jpg

EHEIM SUBSTRATpro+O2xygen - nowość

Piotr Baszucki w Filtracja · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1605
2512101_4011708020418_substrat-Verpackung.jpg Widzieliście - Eheim wypuścił nowy wkład filtracyjny: EHEIM SUBSTRATpro+O2xygen EHEIM SUBSTRATpro+O2xygen – medium filtracyjne, które rewolucjonizuje b...
bio200-1.jpg

AquaNova MAXBIO - nowość w ofercie producenta

Piotr Baszucki w Filtracja · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1305
bio200-1.jpg bio200-2.jpg Aquanova wprowadziła do oferty nowy model filtra tlenowego z dodatkowymi zasobnikami na wkłady. Opis znajdziecie tutaj: https://sklep.roslinyakwariowe.pl/aqua-nova-nsfma...
IMG_20211226_201146.jpg

Nowe filtry AquaEL Ultramax - nowość z Norymbergii

ZORANEGI w Filtracja · Odpowiedzi: 268 · Wyświetlenia: 137685
Przed chwilą wróciłem z targów Interzoo 2018 z Norynbergii. Aquael zaprezentował nową serię filtrów o nazwie ULTRAMAX. Widziałem, dotykałem i wydaje mi się, że będzie to bardzo dobry filtr. Są trzy mo...

Wkłady do filtra zewnętrznego, Aqua 120L

mskala w Filtracja · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2177
Cześć, To mój pierwszy post więc na wstępie chciałbym się przywitać :) Chciałbym zasięgnąć Waszej, drodzy użytkownicy tego forum, wiedzy a mianowicie, otrzymałem od kolegi filtr zewnętrzny HW-302 mark...
skimmer-aquael-1.jpg

Skimmer Aquael SAS Filter 500 - nowość

Piotr Baszucki w Filtracja · Odpowiedzi: 66 · Wyświetlenia: 21054
skimmer-aquael-1.jpg O ostatnim roku Aquael zakupił w naszym sklepie wszystkie dostępne skimmery powierzchni wody...wiedzieliśmy, że szykują coś nowego...i o to jest :) Niebawem pierwsze testy, pók...
crystal-skim-3-1.jpg

Skimmery OASE - nowość

Piotr Baszucki w Filtracja · Odpowiedzi: 18 · Wyświetlenia: 7814
Skimmer zamówisz w naszym forumowym sklepie https://sklep.roslinyakwariowe.pl/advanced_search_result.php?keywords=crystalskim&search_in_description=0&inc_subcat=0

Dozownik nawozów Aqua NOVA NMDP-3 + przyłącze do filtra zewn

Oman w Filtracja · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2016
Cześć. Posiadam dozownik Aqua NOVA NMDP-3 oraz filtr zewnętrzny. Chciałbym dozowanie nawozów podpiąć pod wąż wylotowy filtra zewnętrznego w taki sposób: - dozownik nawozów - wężyk dozujący - zaworek...

aqua nova nsf-120l+ pat mini

daniel kruk w Filtracja · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 934
Chce zastosować u krewetek Filtr gąbkowy aqua nova nsf-120l czy po zdjęciu górnej końcówki bez przejściówek zamontuje filt pat mini?

Węże 16/22 porownanie

mgiecek w Filtracja · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2593
Hej, Czy ktoś z Was dysponuje porównaniem węży do filtrów? Macie jakieś doświadczenia? Który polecacie? Które są najlepsze ? Twarde miękkie? Białe czy czarne a może zielone? Wysłane z M2007J20CG p...

Statystyki

Ten temat przegląda 329 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570937
 •  Liczba wątków: 48796
 •  Użytkownicy: 36925

•  Najnowszy użytkownik: Piorunek112

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 329 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.