Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Witam potrzebuje pomocy chcę zmienić oświetlenie z świetlówek T5 na power ledy ,ile bym musiał kupić i jakie do oświetlenia 60x30x40 trawniczek z parvuli .dzięki za pomoc
-
gunigu
●
- Ranga: Początkujący
gunigu napisał(a):Witam potrzebuje pomocy chcę zmienić oświetlenie z świetlówek T5 na power ledy ,ile bym musiał kupić i jakie do oświetlenia 60x30x40 trawniczek z parvuli .dzięki za pomoc
Znajdź wątek Pietach'a "Moja twórczość radosna." Tam znajdziesz wszystkie potrzebne informacje. Trochę tego jest.
-

Krzysztof Radziszewski
●
- Ranga: Z dużym doświadczeniem
- Miasto: Zamość PL, Manchester UK.
-
-
gunigu
●
- Ranga: Początkujący
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
gunigu napisał(a):Poszukam dziękować
Ma nie co za.
-

Krzysztof Radziszewski
●
- Ranga: Z dużym doświadczeniem
- Miasto: Zamość PL, Manchester UK.
-
Powiązane tematy
Witam serdecznie
Planuję zmontować belkę na power ledach. Przejrzałem wiele forów, łącznie z tym, w poszukiwaniu inspiracji, jednak chciałbym prosić Was o ocenę i podpowiedzi.
Zacznę od początku, c...
Cześć, mam w planach wykonanie lampy na diodach power led 1W na profilu aluminiowym 40cm x 16cm. Lampa ma służyć do oświetlenie akwarium 40x25x35 w którym znajdują się rybki oraz rośliny. Nie mam dośw...
Po bardzo długim okresie zaniedbań w akwarium chciałbym przywrócić zbiornik do życia .Pomyślałem o zmianach w oświetleniu Obecnie mam w akwarium dwie belki świetlne zamontowane na profilach aluminiowy...
Hejka ludziska. Ponad miesiąc temu założyłem swoje pierwsze akwarium z roślinami. Nie ma to być strikte akwarium roślinne typu holender, ale akwarium towarzyskie z wiekszą ilością roślin. MAm raczej m...
Hej, chce stworzyć oświetlenie DIY na dwóch profilach aluminiowych 118x16 do akwarium o wymiarach 120x50x60 Łączna moc oświetlenia, to 126w, 3 rzedy diod na każdym profilu po 21 oświetlenie, będzie st...
Cześć . Mam takie pytanko odnośnie power led koloru zielonego . Czy stosował ktoś do swoich lamp właśnie ten kolor led . Chodzi o zastosowanie zielonego do podkreślenia koloru roślin . Czy zielony wyo...
Witam Szanowne Grono :)
Noszę się z zamiarem upgradu mojego oświetlenia.
Akwa to high tech o wym 200x40x60
Wtej chwili oświetla go belka na profilu 160 mm długa na 180 cm a na niej 88 power led 3...
Witajcie
Po 15 latach wracam znowu do akwa;) i chce własnoręcznie zrobić sobie belkę oświetleniową na diodach powel led. Akwarium o długości 60cm i szer. 30 cm. Większośc materiałów mam (pozostałoś...
Witam wszystkich. Złożyłem już 3 lampy w swoim życiu i generalnie wszystko działa jak należy. Kiedyś było na sterowniku tc421, a teraz na juwel heliaspectrum (czy jakoś tak)... ale do rzeczy. Składają...
Zakupiłem w okazyjnej cenie niedokończoną belkę o długości 100 cm, chce ja zastosować w swoim akwarium obcinając profil. Diody Power led 1W Epistar jakie na niej wystepują:
-6500k,
-Full Spectrum,
-Bl...
|