Juwel Helialux day/nigh control - ustawienie - Forum Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Juwel Helialux day/nigh control - ustawienie

Liczba wyświetleń: 1529·Odpowiedzi: 1
Wybór modelu lampy i konfiguracja ustawień. Pomysły na rozbudowę fabrycznych pokryw.
Zaloguj się, aby zmienić widok
Witam.
Jestem posiadaczem belki led helialux i dokupilem computer sterujacy day/night , czy jest ktos z forumowiczow ktory pomogl by mi / wyjasnil by mi jak mam skonfigurowac prace komputera??

Na ktora i jak nastawic. np. swit albo wschod/zachod slonca ???

Pytanie kieruje tylko do uzytkownikow takiego komputera, wiec prosze o zbedne komentarze typu... sciagnij sobie instrukcje obslugi z neta :)

Dzieki wielkie za pomoc

kadet
Ranga: Początkujący

Witam, czy udalo sie to ustawić

ponopa
Ranga: Początkujący

Powrót do Oświetlenie

Powiązane tematy

20260606_164644.jpg

Zamiana oświetlenia w akwarium Juwel

Zbigniew w Oświetlenie · Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 1994
20260606_164644.jpg Czy ktoś z Szanownych próbował prowadzić akwarium Juwela jako otwarte? Mam na myśli zdjęcie klapek oraz oryginalnej belki i zamontowanie mocniejszej belki. Np Skylight Entriq. Czy ...
YouTube

Oświetlenie do Juwel Rio 240L

pening270 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2786
Hej, chciałbym wymienić oświetlenie w zbiorniku, proszę was o doradztwo w co najlepiej zainwestować, aby nie wydać pieniędzy w błoto. Wymiary akwarium: 121x41x55 cm. Rośliny głównie anubiasy, limnophi...
IMG_1204.JPEG

Belka JUWEL

adamon w Oświetlenie · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 3117
Wysiadła mi belka w Juwel LIDO, rozebrałem samą belkę i w środku jest taki zasilacz - jak na zdjęciu. Żarówki świecą, ale jaki zasilacz im podłączyć, może ktoś coś podpowiedzieć?
20220207_132719.jpg

Sterownik HeliaLux SmartControl - przeróbka

prezes_jelonek w Oświetlenie · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 5075
Witam szanowne grono. Jak w temacie, czy ktoś z Was próbował już przerobić ten sterownik pod Power LED... Moja lampa obecnie jest sterowana przez TC-421 ale nie jestem z tego sterownika zadowolony (ja...

Procentowe ustawienie kolorów w lampie

BOROTom w Oświetlenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2818
Cześć. Mam do Was prośbę o pomoc w ustaleniu procentowego ustawienia kolorów w lampie.Mam lampę robioną przez p."Zbyszka" i ostatnio w moim zaniedbanym z braku czasu akwarium pojawił się glo...

Aquael leddy tube 14w day night

jedin w Oświetlenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1292
Witam mam pytanie do uzytkowników tego konkretnego modelu, czy u was też przy ustawieniu tym maksymalnym sie grzeje ta tuba od strony wychodzacego kabla, u mnie dotykajac dlonia jest dosyc gorąca i to...

Juwel Lido 120 dołozenie belki Led Czy T5

marcinsik2 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2631
Posiadam akwarium Juwel Lido 120 jest to akwarium 60 długość szerokosc 41 i wysokość 60 cm. Mam w nim belkę Juwel z oświetleniem LED jedną day 9000k i druga Naturę 6500k . Chcę dokupić druga belkę juw...

HeliaLux Spectrum LED 1200 - 120cm, 60W

dawid112 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 3304
czy takie oświetlenie starczy do akwarium juwel rio 240l pojemności wymiary akwarium: 121x41x55 cm

Ustawienie rgb na wieczór i poranek

Siudel w Oświetlenie · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 3443
Witam. Jest jakieś ustawienie które ładnie podświetli akwa, a nie będzie już stresowało ryb w akwarium? Np 5%czerwonego, 0%zielonego, 10%niebieskiego? Jest jakieś optymalne ustawienie na dzień, czy po...

Chihiros a601 plus - sterowanie, ustawienie

rekordarek w Oświetlenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1834
Posiadam belkę Chihiros a 601 plus, sterują nią obecnie za pomocą aplikacji. Mam pytanie odnośnie urządzeń zewnętrznych do sterowania lampą - Commander itp. Czym sterowanie za ich pomocą różni się od ...

Statystyki

Ten temat przegląda 887 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570994
 •  Liczba wątków: 48803
 •  Użytkownicy: 36934

•  Najnowszy użytkownik: Laura

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 887 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.