Gdzie kupię szafkę ADA Amano
Wybór wymiarów akwarium i rodzaju szkła. Zestawy akwariowe i szafki.
Witam, widzę, że bardzo ładne szafki ADA Amano. Gdzie można je kupić? Przeszukałem google ale bez sukcesów  pozdrawiam
-
pawe_l
●
- Ranga: Początkujący
A chodzi Ci dokładnie o szafki ADA czy też wyglądające jak szafki ADA? Jeżeli chodzi o te drugie to większość robi sama albo zleca u lokalnych wykonawców mebli. Zerknij też tutaj: https://sklep.roslinyakwariowe.pl/akwar ... 2_948.html?%?page=akwaria-szafki-zestawy
-

szarlej
●
- Ranga: Zaawansowany użytkownik
- Miasto: Tarnów
Wyglądające jak ADA będzie ok. Tutaj ceny dość wysokie.  Znacie kogoś z forum, kto robi takie szafki?
-
pawe_l
●
- Ranga: Początkujący
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Powiązane tematy
Hej
Stary film , ale warto oglądnąć. ?si=9bIeEe5X6iLoJJN2
Cześć,
Planuje ponownie uruchomić swój zbiornik 260l po dwu letniej przerwie. Plan mam ambitny, chcę skorzystać z gotowego zestawu roślin: zestaw roślin.PNG i mam pare problemów, na które proszę Was ...
Witam, orientujecie się może czy jakaś firma oferuje gotowe zestawy akwariowe z szybą zamiast pokrywy i oświetleniem? Coś jak te krewetkaria aqela ale większych gabarytów ( okolo 80 - 100l)?
Chciałbym zrobić wytrzymały stelaż pod akwarium 240l, abym mógł zmieścić pod nim sumpa. Nie mógłbym zrobić drewnianego bo nie mam ukośnicy i beznadziejnie wychodzą mi takie rzeczy. Aluminiowy można po...
Witam. Niedawno zrobiłam restart akwarium. W poprzednim na podłożu Azoo grower bed bez specjalnego nawożenia rośliny rosły jak szalone do tego stopnia ze co 2 tyg musiałam ciąć bo by wylazły z akwariu...
Witam wszystkich!
Po nieudanym powrocie po kilku latach do akwarystyki, chcę ponownie postawić zbiornik od początku. Mam nadzieję, że w tym wątku, który zamierzam prowadzić na bieżąco, uda się szybko...
POtrzebuję kupić piasek - czarny z gładkimi krawędziami - bo chce mieć glonojady i zbrojniki - gdzie dostanę sprawodzony w dobrej cenie ? jaka frakcja będzie najlepsza ?
i czy roslinki w tym rosną ? ...
Moi drodzy zamówiłem nową szafkę pod akwarium, będzie u mnie w przyszłym tygodniu. Macie jakieś rady, bądź sposoby na przenosiny działającego baniaka???? 20180514_235746_HDR.jpeg
Elo
Mam już 4 sztuki, różne, ale o tym samym designie, tylko co z tego że ładne jak każdy pokazuje inną temperaturę :D
https://www.mojeakwarium.pl/images/akwarystyka/akcesoria/aquael/al_termometrwi...
Witam !
Po paru latach przerwy mam zamiar wrócić do tego pięknego, aczkolwiek wymagającego hobby :)
Planuję założyć zbiornik na ADA - podłoże + nawożenie. Poprzednie zbiorniki prowadziłem jako Hi-te...
|