Jaki dokladnie wymiar akwa profil 80cm? - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Jaki dokladnie wymiar akwa profil 80cm?

Liczba wyświetleń: 1358·Odpowiedzi: 4
Wybór wymiarów akwarium i rodzaju szkła. Zestawy akwariowe i szafki.
Zaloguj się, aby zmienić widok
ArturI Cegłów
Witam muszę bardzo szybko zrobić blat pod akwarium standard profilowane 80cm? Blat musi być zlicowany , nie wiem ile ma krótszy bok od strony profilu? W najszerszym miejscu 35cm podawane przez producenta ale bok jest przecież krótszy... Dzięki za szybka pomoc.

ArturI
Ranga: Zaawansowany użytkownik

Miasto: Cegłów

Piotr Baszucki Nowa Ruda
Tu bywa różnie, musisz wiedzieć dokładnie jaki producent (Diversa, AquaEl, Wromak itp) bo pokrywy także nie pasują, więc szkoda żebyś się pomylił z blatem.
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych

Piotr Baszucki
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Nowa Ruda

Wspieram stronę kontem Premium
Akwaria

ArturI Cegłów
Akwarium od aquaela aqua4family chyba... Czy ktoś może mi pomoc bo inaczej jutro gnam do sklepów

ArturI

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
ArturI Cegłów
Najciemniej pod latarnią. Temat już nieaktualny.
Wszystko jest pięknie pokazane w grafikach sklepu ściśle związanego z tym wspaniałym forum ;)

ArturI

Piotr Baszucki Nowa Ruda
Extra :)
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych

Piotr Baszucki
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Nowa Ruda

Wspieram stronę kontem Premium
Akwaria

Powrót do Szkło i meble

Powiązane tematy

Image1711700022.565071.jpg

Akwarium na wymiar

Matrial w Szkło i meble · Odpowiedzi: 25 · Wyświetlenia: 11891
Witam po kilkuletniej przerwie. Jako że nowy dom ukończony to przyszła pora na moje akwarium. Stety/Niestety muszę oprzeć się o wykonanie akwarium na wymiar - bo nie widzę do kupienia takich rozwiązań...
biurko.png

Optymalny wymiar 120,x,x i bezpieczeństwo akwarium, koszty.

Etacarinae w Szkło i meble · Odpowiedzi: 18 · Wyświetlenia: 11242
Cześć, mój poprzedni pomysł zwyczajnie mnie nie zadowalał. Miałem wydać pieniądze na półśrodek, a to ma być moje pierwsze duże akwarium po latach przerwy. Zdecydowałem zrobić remont w pokoju, wymieni...
szafka.png

Jaki ciężar może wytrzymać taka szafka?

Ukasz w Szkło i meble · Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 11642
Witam. Chciałbym się zapytać jako nowicjusz w hobby jaki faktyczny ciężar może utrzymać szafka pod akwarium o wymiarach 60x30x80h przy założeniu, że stoi bez nóżek całą długością na podłodze. Szafka...
IMG_6621a%20copy.jpg

Eleocharis - jaki i skąd

Binio w Szkło i meble · Odpowiedzi: 16 · Wyświetlenia: 11094
Zna może ktoś jakieś sprawdzone źródło eleocharisa? Żeby się dobrze sadziło i dobrze rosło :) Trochę się gubię w odmianach - jest parvula, pussila, aciccuralis, mini itp. Planuje restart i znaczną ilo...

Jaki silikon - akwarium 530l

lotus w Szkło i meble · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1590
Cześć, Niestety po latach zaczyna mi cieknąć akwarium... i musze wymienić silikon. Akwarium 530 litrów. Jakie marki doradzacie? 1. DenBraven https://www.arsen24.pl/produkt/silikon-montagefix-aq-szkl...

Koszt zużycia prądu - akwa 240l

grasza84 w Szkło i meble · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 13533
Witam chciałbym dowiedzieć jaki może być szacunkowy koszt zużycia prądu przez akwa 240l Chciałbym poradzić się doświadczonych kolegów jaki sprzęt byście zamontowali aby koszt utrzymania był optymalny...

Nowe akwarium - jaki zestaw akwariowy wybrać

kajper w Szkło i meble · Odpowiedzi: 50 · Wyświetlenia: 18538
Cześć Chcę kupić nowy zestaw i wybrałem: Juwel Rio 180 Juwel Rio 240 Opti set 200 Proszę o poradę czy warto i które.

Szafka na wymiar

Andersen w Szkło i meble · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2058
Cześć potrzebuję zrobić szafkę pod akwarium 60*35 czy macie może namiary na sprawdzone firmy które zajmują się tym w okolicach Katowic max Kraków? Znalazłem jedną w Rudzie Śląskiej ale brak kontaktu n...

Kostka 30l - jaki sprzęt

Sroczka w Szkło i meble · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 4838
Witam wszystkich. Planuje dla syna założyć kosteczkę z krewetkami i roślinami i mam parę pytań odnoście sprzętu i roślin. Planuje kupić; Prostokątne Aquael 30 l 29 cm x 29 cm x 35 Szyba z wycięciem Aq...

Jaki zbiornik do lampy 100 cm?

j666 w Szkło i meble · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 4585
Trafia w moje ręce lampa długości katalogowo 102 cm o bardzo dużej mocy LED ( 114 wat, ale regulowane co 3-4% mocy ) i dużym PAR, co powoduje objawy akwariozy ;-). Obecnie mam mniejsze akwarium odkryt...

Statystyki

Ten temat przegląda 199 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570996
 •  Liczba wątków: 48803
 •  Użytkownicy: 36934

•  Najnowszy użytkownik: Laura

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 199 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.