Zmiana numerów infolinii - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Zmiana numerów infolinii

Liczba wyświetleń: 947·Brak odpowiedzi
Podłoża aktywne, żwiry, piaski, substraty i podsypki pod korzenie.

06 lip 2011, 00:58 Zmiana numerów infolinii  (#1)  

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Podłoże

Powiązane tematy

YouTube

Zmiana aranżacji po ciągłych kłopotach.

DawidJot w Podłoże · Odpowiedzi: 139 · Wyświetlenia: 36695
Witam W związku z problemami z filtrem zastanawiałem się aby zmienić aranżacje. Mam odwieczny problem z utrzymaniem akwarium bez glonów. Wieczne pomiary wody, wieczne obliczenia czego ile. Mam głównie...
akwa1.JPG

Zmiana podłoża bez odławiania ryb

slim w Podłoże · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 3129
Witam .Jak często trzeba zmieniać podłoże w akwarium roślinnym i jak to zrobić nie odławiając ryb.

Zmiana/dodanie podłoże w istniejącym akwarium

Karolus w Podłoże · Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 7210
Witam Od ~miesiąca stałem się ponownie (po dłuuuugiej przerwie) posiadaczem akwarium (80x35x24, panoramiczne 102l), niestety jak to zwykle bywa najpierw się robi potem myśli :( Tzn, akwarium robiłem t...

Zmiana aranżacji w akwarium

KarolGda w Podłoże · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2576
Cześć, Mam działające akwarium 54l i myślę o zmianie aranżacji w środku. Zainspirowany jedną z aranżacji chciałbym odrobinę podwyższyć prawą stronę akwarium i zrobić taką wysepkę podwyższoną o około ...

Restart oraz zmiana podłoża

MateuszLodz w Podłoże · Odpowiedzi: 25 · Wyświetlenia: 9404
Witam serdecznie. Obecne akwarium posiadam od 3 miesięcy, Podłoże to Tetra active substrat przykryte piaskiem. Niestety zaufałem sprzedawcy i dopiero po czasie doczytałem, że to podłoże nie powinno by...

Zmiana podłoża, proszę o radę co do substratu.

Ela_Słupsk w Podłoże · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 2965
Witam. Mam paskudny o ostrych krawędziach żwirek biało - czarny , krzemowo-kwarcowy i zamierzam go wymienić. Kupiłam czarny żwirek kwarcowy okrągły. Poprosiłam o substrat podżwirowy i moja wina bo nie...

Zmiana podłoża - granulat i ryby kopiące

helio w Podłoże · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 3143
Cześć, Przyszła pora na zmianę podłoża. Dotąd miałem substrat Tropica, a na nim żwir. Przez rok sprawował się świetnie, potem trzeba było coraz mocniej nawozić. Teraz tylko jest miejsce rozwoju sinic....

Zmiana podłoża bez restartu

Victhe w Podłoże · Odpowiedzi: 19 · Wyświetlenia: 7978
Witam, chciałbym zmienić podłoże w swoim akwa. Było to moje pierwsze akwa do nauki, więc na dnie leży żwir. Nie ma sensu chyba stałe nawożenie tego wyjałowionego piachu. Nie stać mnie na substrat więc...

Zmiana podłoża

wodzu997 w Podłoże · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1068
Witam, swoją przygodę z akwarystyką zacząłem dość niefortunnie. Mam na dnie zwykły żwirek, który mi się nie podoba strasznie. Chciałbym teraz zmienić podłoże na np. Nature Soil lub Amazonia. Oczywiści...

Statystyki

Ten temat przegląda 289 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570987
 •  Liczba wątków: 48801
 •  Użytkownicy: 36931

•  Najnowszy użytkownik: grzegorz_gąsior

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 289 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.