Fluorite seachem - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Fluorite seachem

Liczba wyświetleń: 962·Odpowiedzi: 2
Podłoża aktywne, żwiry, piaski, substraty i podsypki pod korzenie.
Zaloguj się, aby zmienić widok
gibcio lubeland

17 lut 2013, 22:46 Fluorite seachem  (#1)  

Witam. Posiadam takie podłoże black i red. Czy można użyć go jako substrat pod bazaltem?
240 l roślinne

gibcio
Ranga: Poznaje temat

Miasto: lubeland

17 lut 2013, 23:18   (#2)  

Cześć,
można, ale nie trzeba niczym zasypywać.
Pozdrawiam,
Marcin

Marcin Wnuk
Ranga: Stały bywalec

gibcio lubeland

17 lut 2013, 23:44   (#3)  

Mam go po prostu za mało żeby zasypać 300l. To może go po prostu ztym bazaltem wymieszać?
240 l roślinne

gibcio
Ranga: Poznaje temat

Miasto: lubeland

Powrót do Podłoże

Powiązane tematy

20220508_122456.jpg

Seachem Flourite Black - Ciekawostka -

Przemon w Podłoże · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 3132
Taka mała ciekawostka odkryta przypadkiem . Podłoże raczej nie jest jałowe :D . Od magnesu neodymowego ciężko je oderwać . Jest chyba bogate w jakieś metale . Dajcie znać czy u was tez tak jest czy ty...

Narzędzia pielęgnacyjne Seachem - Aquavitro

roslinyakwariowe.pl · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 0
https://roslinyakwariowe.pl/images/minaturki/thumb-cat2230-narz-aq-wstep-d41689ee4adc6b003a6cb77cb0c20d78.jpg Zapraszamy do obejrzenia nowej kolekcji narzędzi do pielęgnacji roślin marki Aquavit...

Nowa dostawa Seachem

roslinyakwariowe.pl · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 0
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/wiadomosci/2015/12592/seachem-sklep-24h.jpg Zapraszamy po nawozy i preparaty amerykańskiej marki Seachem. Dla miłośników akwarystyki roślinnej przygoto...

Podłoże Seachem Flourite

breugnir w Podłoże · Odpowiedzi: 19 · Wyświetlenia: 15810
Witajcie! Przymierzam się do restartu po roku udręki z Amazonią. Piszę "udręki" bo to podłoże nie wybacza błędów oraz braku czasu na regularną pielęgnację. Dłuższy czas mnie nie było na for...

Seachem Flourite Black - co pod spód ew. jakaś alternatywa

biju w Podłoże · Odpowiedzi: 52 · Wyświetlenia: 20310
Witam To moja pierwsza przygoda z roślinniakiem. do tej pory funkcjonowały u mnie biotopy Tanganika. Akwa spore bo bo powierzchnia dna to 200x40 cm Szukam podłoża które będzie najmniej problematyczne...

podłoze Seachem Flourite

dawid112 w Podłoże · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1628
witam pytanie mam takie czy jak zakupił bym podłoże żwirek : https://sklep.roslinyakwariowe.pl/naturalny-zwir-seachem-flourite-black-bazie-glinki-p-28711.html pytanie takie czy jak bede robił testy ...

Podłoże Seachem Flourite - podsumowanie

Seachem Polska w Podłoże · Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 16184
Witajcie. Zwróciliśmy uwagę, że w kilku miejscach przewija się temat naszego podłoża Flourite. Postanowiliśmy zebrać informacje w jedno miejsce i dopowiedzieć trochę od siebie :) Wiemy, że powstał ju...

Podłoża Seachem

Piotr Baszucki w Podłoże · Odpowiedzi: 51 · Wyświetlenia: 28282
podloza.jpg Zapraszam do zapoznania się z linią podłoży Seachem. Przy opisie każdego z produktów podano dokładny skład - co jest rzadkością wśród producentów podłoży dla roślin. Linki do opisów: h...

ADA Amazonia czy Seachem Black ?

Majkel82 w Podłoże · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 3439
Witajcie, wiem, że tematów o każdym podłożu jest mnóstwo. Jednak chciałem prosić o wypowiedź osób, które używają/używały tego rodzaju substrat i będą w stanie mi pomóc wybrać. Moje obawy co do wybor...

Charakterystyka podłoży Seachem Flourite

Piotr Baszucki w Podłoże · Odpowiedzi: 16 · Wyświetlenia: 18216
http://www.roslinyakwariowe.pl/images/stories/artykuly/podloze/podloze-seachem-flourite/seachem-flourite.jpg Zalety jakie zauważyli akwaryści, którzy już z nich skorzystali przy u...

Statystyki

Ten temat przegląda 328 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570950
 •  Liczba wątków: 48798
 •  Użytkownicy: 36926

•  Najnowszy użytkownik: dariusz_Ślaziński

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 327 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.