Zabawa w kolarstwo - roślinne :)
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Witajcie,
moim drugim hobby jest rower, czasami startuję w maratonach, dystanse tak ok 50 km - najlepiej się w nich czuję  Jeżdżąc w tym stroju również propaguję akwarystykę roślinną, wiele osób pytało o co chodzi z tymi roślinami - mówiłem niech sobie wejdą na stronę to się zarażą
Może kiedyś będzie nas więcej tylko w strojach RA oraz np ADY - kto wie 
-

gregorb
●
- Ranga: Zainteresowany tematem
- Miasto: Kraków
Świetny pomysł.
Chętnie kupiłbym T-shirta z logo roślinyakwariowe.pl
-

twronka
●
- Miasto: Kraśnik LKR
Ja też bym chętnie kupił koszulkę tematycznie związaną z akwarystyka roślinną - jakieś logo, a może fajne zdjęcie ze zbiornikiem.
pozdr
jedrek
-
jedrek1911
●
- Ranga: Zaawansowany użytkownik
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Bardzo fajny pomysł  a koszulka rewelacja
-
darek8585
●
- Miasto: Mietniów/Wieliczka
- Wspieram stronę kontem Premium
Mam propozycję dla sklepu
Mianowicie proponuję wydać dres? z logiem roslinyakwariowe.pl może zarazimy więcej osób akwarystyką roślinną oraz przy okazji może sklep będzie miał wiencej funduszy i zaproponuje 2 zlot KMRW  Oczywiście o przeciętniej cenie z chęcią tez zakupiłbym taki dres...
"Kto pyta, nie błądzi"...
<a href="/dyskusje/topic.html?t=41094&highlight=">Kliknij aby zobaczyć!</a>
-

Mortis
●
- Ranga: Aktywny użytkownik
Witam kolarzy!
Sam także startuję w zawodach MTB od dwóch lat. Przeważnie jestem w pierwszej jednej-trzeciej  stawki. Na razie nie zrzeszony, ale to tylko kwestia czasu. Jak znajdę jakieś fotki to dam linki 
-
kyzak
●
- Miasto: Kościan
No pięknie pięknie
Jako, że chętnie spędzam czas na rowerze (kolarstwo do druga pasja obok akwarystyki) chętnie zaopatrzyłbym się w "akwariowy" strój  Ale akwarystyka to kolor zielony i to ten kolor powinien dominować w stroju, zwłaszcza kolarskim, który powinien być mocno kolorowy. Jeśli znalazłoby się około 10-20 chętnych osób to firma BCM NOWATEX szyje bardzo fajne stroje w bardzo fajnych cenach (niecałe 200zł komplet). Zatem strój zielono-czarny, napis " rośliny akwariowe.pl zielono-czarny i będzie pięknie.
Pozdrawiam Brać Szosową 
-

Deadi
●
- Miasto: Namysłów
Ja również z chęcią zakupiłbym koszulkę z logo roślinyakwariowe lub chociażby opaskę na rękę 
-
xdnikoxd
●
- Ranga: Poznaje temat
- Miasto: Szastarka/Kraśnik
Fakt BCM szyje bardzo fajne stroje. Kto był u nich ten widział jaki mają wybór, dodatkowo te grube pampersy. W sumie to bym wziął 1 komplet, ale chciałbym widzieć projekt. Zielono- czarny z zielono-czarnym napisem? Na plecach ale całych fajnie wyglądało by logo, lub sucha aranżacja z mocno wystającymi, ostrymi korzeniami i kamieniami ponieważ tereny leśne właśnie takie są. Całość w jaśniejszej aureoli  Ewentualnie zalane z roślinami lecz bez ryb i kreweci.
-
kyzak
●
- Miasto: Kościan
Witam, ja tez jestem fanem dwuch kółek może w troche bardziej ekstremalnej formie
Pomysl z koszulakmi jak najbardziej popieram.
-

Gardner projekt
●
- Ranga: Początkujący
- Miasto: Nowy Sącz
-
W wolnej chwili zrobię jakiś prototypowy projekt
Sezon się kończy, więc do marca jest czas by coś razem stworzyć by potem na wiosnę założyć 
-

Deadi
●
- Miasto: Namysłów
no to czekamy
oby był kolorowy i z możliwością technicznego wykonania
-

gregorb
●
Powiązane tematy
Zapraszamy do obejrzenia.
Okazuje się, że sporym zainteresowaniem cieszyło się "Akwarium z czasów PRL-u" stoiska Lubuskiego Forum Akwarystycznego na Targach ZOO-BOTANICA. Szczegóły: https://roslinyakwariowe.pl/galeri...
Cześć, pisze z zapytaniem. Otóż chce zbudować własną belkę do akwarium z wymagającymi roślinami. Akwarium o pojemności 72l.
Wymiary: 60x30x40
Jakie diody najlepiej użyć, aby roślinki ładnie rosły.
M...
http://www.roslinyakwariowe.pl/images/stories/wiadomosci/2015/styczen/ada-lizbona-1.jpg
Już niebawem będziemy mieli okazję obejrzeć największe na Świecie akwarium roślinne zaaranżo...
Wpadłem ostatnio do ZOO w Warszawie zobaczyć, co w trawie piszczy.
Przyznam szczerze, że nowe akwarium roślinne robi wrażenie.
Miałem szczęście być z samego rana, więc ludzi nie było za wiele a przy o...
Cześć, chciałbym zamienić oświetlenie t5 na ledy. Aktualnie są to świetlówki 2x45 jedna barwa miała druga pod rośliny. Rośliny wymagające wiec chce już konkretne oświetlenie, żebym nie musiał nic doda...
Zapraszam do obejrzenia.
Przypominam o możliwości automatycznego tłumaczenia napisów na j.polski.
Pod innym tematem powstał pomysł na założenie osobnego wątku odnośnie dyskowców w akwariach roślinnych. Postanowiłem rozwinąć watek i mam nadzieje ze wielu z Was będzie zainteresowanych tym tematem ty...
Witam!!!
Czy ktoś już miał przyjemność przetestować te hormony?? jaka jest różnica między AUXINS-GIBBERELLINS-ZEATIN ???
Pozdrawiam
|
|