Czerwony piasek kwarcowy badz pomoraczowy - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Czerwony piasek kwarcowy badz pomoraczowy

Liczba wyświetleń: 573·Brak odpowiedzi
Podłoża aktywne, żwiry, piaski, substraty i podsypki pod korzenie.
Witam serdecznie

Uzywal ktos do tworzenia duzej plazy piasku kwarcowego

CZERWONY ALBO POMARANCZOWY :oops:

Jak efekt, nie jest zbyt sztucznie :?:

djpvd
Ranga: Początkujący

Powrót do Podłoże

Powiązane tematy

YouTube

Jak wymienić piasek na aktywne podłoże (Advanced Soil) w akw

tomasz bracki w Podłoże · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 5154
Cześć, Planuję wymienić piasek, który tworzy plażę w moim akwarium, na aktywne podłoże H.E.L.P Advanced Soil. Chciałbym to zrobić bez większego stresu dla ryb i krewetek oraz bez negatywnego wpływu n...
20231114_105736_Easy-Resize.com (1).jpg

Czarny żwirek kwarcowy który?

GOLUMN w Podłoże · Odpowiedzi: 16 · Wyświetlenia: 8591
Witam wszystkich. Chciałbym po zlikwidowanym akwarium malawi założyć zbiornik ogólny. Będzie do akwarium Aquael Glossy 260 l.Na dno chcę dać ziemi ogrodowej i na to czarny żwirek kwarcowy. Robię to p...

Podłoże aktywne plus piasek koralowy

marlowe w Podłoże · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2829
Pisałem o tym w swoim wątku, ale może zapytam jeszcze tutaj. Pytanie bardziej do osób które to wykonały a nie dla teoretyków. Chodzi mi o o podłoże aktywne w wersji super powder 1-2mm pod spód a na to...

Biały piasek opinie - utrzymanie czystosci...

Borys w Podłoże · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 3745
Witam, chciałem założyć prosta aranżację z niewymagającymi roślinami i myślalem, o białym piasku, bo trochę dość mam trawnika. I teraz nie wiem, czy nie wkopuje się w jeszcze gorsza zmorę? :) Trawnik...

Co pod piasek?

farello w Podłoże · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2349
Planuję w nowym baniaku biały piasek, pod który myślałem żeby dać trochę pokruszonej lawy obsypanej/polanej bakteriami, na to plastikową siatkę (czy konieczna?) i na to piasek. W jednym z tylnych rogó...

Podłoże NA piasek?

Legons w Podłoże · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2295
Witam. Chcialbym zrobic u siebie taki dziwny myk. Mam teraz piasek kwarcowy o malej granulacji (1mm), jako, ze zakupilem butle co2 to chcialbym powalczyc z parvula. Planuje powyrywac wszelkie roslin...

Tanie podłoże - ziemia, keramzyt, akadama, żwir, piasek.

szukamiszukam w Podłoże · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 4122
Jak w tytule, ale czy to wypali? Teoretycznie, na 100% wodzie z RO, to Akadama pociągnie mniej niż rok, co raczej nie będzie specjalnie straszne - bo i tak w końcu będę dążył do jak najmiększej wody ...

Używana Amazonia czy substrat i żwir kwarcowy?

roman1889 w Podłoże · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2534
Witam. W nie długim czasie zapewne będzie restart zbiornika. Akwarium 200l 100x40x50 oświetlenie Led 72w filtr jbl e1501 Zostaję mi wybór podłoża. Zastanawiam się czy dać substrat jbl aquabasis 10l i...

Położe 54L JBL aquabasic + manado lub sam piasek?

acmeus w Podłoże · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 5170
Witam Planuję w najbliższym czasie restart zbiornika 54L. Aranżacja wyspa obsypana piachem, zbudowana z kamieni + korzenie. Roślinność chcę mało wymagającą. Anubiasy, mikrozoria, mech ogólnie większo...

Żwir kwarcowy czarny

tysonpb w Podłoże · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 10427
Witam. Czy ten żwir jest faktycznie żwirem kwarcowym ? Czy może ktoś używał tego żwirka lub ma na tyle wiedzy, żeby z fotografii rozstrzygnąć czy wpływa na parametry wody? Pare lat temu kupiłem żwir ...

Statystyki

Ten temat przegląda 161 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 571011
 •  Liczba wątków: 48808
 •  Użytkownicy: 36936

•  Najnowszy użytkownik: m_d

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 161 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.