Urządzenie Semneye - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Urządzenie Semneye

Liczba wyświetleń: 861·Odpowiedzi: 4
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Zaloguj się, aby zmienić widok
wojtek1980

16 sie 2011, 21:21 Urządzenie Semneye  (#1)  

Witam,

Właśnie dostałem nowy "newsletter" i znalazłem coś takiego:

http://www.seneye.com/7reasons

Co o tym myślicie? Jak już jest coś takiego na rynku to proszę usunąć posta.

Pozdrawiam,
Wojtek

wojtek1980

Artur Wrocław Wrocław

17 sie 2011, 00:28   (#2)  

Kolejny zaśmiecajacy, zbędny gadżet w akwarium.

Artur Wrocław
Ranga: Aktywny użytkownik

Miasto: Wrocław

bohen22 Gniezno

17 sie 2011, 01:03   (#3)  

koncepcja urządzenia nawet niezła ale jedyne co mierzy to temperature ph i amoniak, do ph to można sobie niedrogo kupić tester albo sterownik który też ma możliwość połączenia z komputerem, skalar lajon weipro iam ale ten oststni nie wiem czy można podpiąć do kompa, a pomiar amoniaku jest zbędny jakby dali pomiar azotanów to czemu nie bo nikt chyba chętnie nie bawi się w kropelki a cena tego urządzenia to ma być niby ok 300 dolarów więc sporo. i w dodatku urządzenie jest narazie na etapie testów

bohen22

Miasto: Gniezno

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
wojtek1980

17 sie 2011, 01:25   (#4)  

Hej Bohen22,

Na stronie skąd dostałem newsletter piszą o cenie 60 funtów i 100 dla akwarium morskiego.

Pozdrawiam,
Wojtek

wojtek1980

bohen22 Gniezno

17 sie 2011, 02:11   (#5)  

no ja podałem informacje znalezioną w necie odnośnie wersji beta, a nie wiem czy tą która podają oni nie jest za pierwszą wersję, ale to i tak drogo, 300 dolarów to ok 700 zł a 100 funtów to ponad 500 nie wiem jak dokładnie teraz stoją obydie waluty, ale nawet 500 zł bym nie dał za coś takiego, wiadomo ph jeszcze przydatne, ale amoniak?? jak się pojawia amoniak to już zazwyczaj jest za późno na jakiekolwiek działanie

bohen22

Miasto: Gniezno

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

YouTube

Twinstar - rewolucyjne urządzenie przeciw glonom?

jkozik w Glony · Odpowiedzi: 82 · Wyświetlenia: 92181
Przeglądając dalekowschodnie strony akwarystyczne natknąłem się na bardzo ciekawe urządzenie - Twinstar, które pochodzi z Korei i jest tam stosowane przez czołowych aquascaperów - również przez tegoro...
YouTube

Mój sposób na urządzenie akwarium dla Caridina logemanii (Ca

Arrowb w Zwierzęta · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1691
Mój sposób na urządzenie akwarium dla Caridina logemanii (Caridina cf. cantonensis) Mój sposób na urządzenie akwarium dla Caridina logemanii (Caridina cf. cantonensis) filtr-hamburski Użyto: Beniba...

Urządzenie do wytwarzania CO2

bond w Technika CO2 · Odpowiedzi: 21 · Wyświetlenia: 8105
Urządzenie do wytwarzania CO2 http://www.aquatika.pl/product_info.php?cPath=1_38&products_id=1361 czy ktos moglby sie na ten temat wypowiedziec? moze jakies doswiadczenia z...

urzadzenie do wytwarzania CO2

Adrian Kulpa w Technika CO2 · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 2960
tak wiem, jestem kompletnie zielony w temacie, ale... wierzcie mi, mam do tego serducho i szybko sie ucze. dowiedzialem sie, ze istnieja specjalne urzadzenia do wytwarzania CO2. moze ktos slyszal o cz...

Skimmer- urządzenie do ściągania kożucha z powierzchni wody.

wiktor w Filtracja · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1752
W ofercie firmy DENNERLE (a być może i innych firm) znajduje się sprytne urządzenie do ściągania kożucha z powierzchi wody. Kolega, który ma takie oryginalne urządzenie jest bardzo zadowolony. Czy kto...

Statystyki

Ten temat przegląda 463 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 571000
 •  Liczba wątków: 48803
 •  Użytkownicy: 36935

•  Najnowszy użytkownik: kamil_wind

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 463 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.