Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Witam,
Właśnie dostałem nowy "newsletter" i znalazłem coś takiego:
http://www.seneye.com/7reasons
Co o tym myślicie? Jak już jest coś takiego na rynku to proszę usunąć posta.
Pozdrawiam,
Wojtek
-
wojtek1980
●
Kolejny zaśmiecajacy, zbędny gadżet w akwarium.
-

Artur Wrocław
●
- Ranga: Aktywny użytkownik
- Miasto: Wrocław
koncepcja urządzenia nawet niezła ale jedyne co mierzy to temperature ph i amoniak, do ph to można sobie niedrogo kupić tester albo sterownik który też ma możliwość połączenia z komputerem, skalar lajon weipro iam ale ten oststni nie wiem czy można podpiąć do kompa, a pomiar amoniaku jest zbędny jakby dali pomiar azotanów to czemu nie bo nikt chyba chętnie nie bawi się w kropelki a cena tego urządzenia to ma być niby ok 300 dolarów więc sporo. i w dodatku urządzenie jest narazie na etapie testów
-

bohen22
●
- Miasto: Gniezno
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Hej Bohen22,
Na stronie skąd dostałem newsletter piszą o cenie 60 funtów i 100 dla akwarium morskiego.
Pozdrawiam,
Wojtek
-
wojtek1980
●
no ja podałem informacje znalezioną w necie odnośnie wersji beta, a nie wiem czy tą która podają oni nie jest za pierwszą wersję, ale to i tak drogo, 300 dolarów to ok 700 zł a 100 funtów to ponad 500 nie wiem jak dokładnie teraz stoją obydie waluty, ale nawet 500 zł bym nie dał za coś takiego, wiadomo ph jeszcze przydatne, ale amoniak?? jak się pojawia amoniak to już zazwyczaj jest za późno na jakiekolwiek działanie
-

bohen22
●
- Miasto: Gniezno
Powiązane tematy
Przeglądając dalekowschodnie strony akwarystyczne natknąłem się na bardzo ciekawe urządzenie - Twinstar, które pochodzi z Korei i jest tam stosowane przez czołowych aquascaperów - również przez tegoro...
Mój sposób na urządzenie akwarium dla Caridina logemanii (Caridina cf. cantonensis)
Mój sposób na urządzenie akwarium dla Caridina logemanii (Caridina cf. cantonensis)
filtr-hamburski
Użyto:
Beniba...
Urządzenie do wytwarzania CO2
http://www.aquatika.pl/product_info.php?cPath=1_38&products_id=1361
czy ktos moglby sie na ten temat wypowiedziec? moze jakies doswiadczenia z...
tak wiem, jestem kompletnie zielony w temacie, ale... wierzcie mi, mam do tego serducho i szybko sie ucze. dowiedzialem sie, ze istnieja specjalne urzadzenia do wytwarzania CO2. moze ktos slyszal o cz...
W ofercie firmy DENNERLE (a być może i innych firm) znajduje się sprytne urządzenie do ściągania kożucha z powierzchi wody.
Kolega, który ma takie oryginalne urządzenie jest bardzo zadowolony.
Czy kto...
|