Piękne żaby - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Piękne żaby

Liczba wyświetleń: 2019·Brak odpowiedzi
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
furraan Łódż

24 kwi 2009, 00:13 Piękne żaby  (#1)  

Witam !

Serdecznie polecam nowo powstałe polskie forum (w najbliższym czasie rusza też strona) o żabach z rodziny Dendrobatidae. Jak wiem z własnego doświadczenia, z akwarystyki nie jest wcale daleko do założenia terrarium z tymi pięknymi żabami ;) . Chciałbym aby miłośników tych pięknych żab, było w naszym kraju więcej niż obecnie. Swoją drogą, obecnie to dość wąska grupa hobbystów - od 50 do 100 osób w całej Polsce :!:
www.drzewolazy.pl/forum/index.php

Z poważaniem
Arkadiusz Zalech
,, ... idź wyprostowany wśród tych co na kolanach
wśród odwróconych plecami i obalonych w proch .. "

,, .. bądź odważny gdy rozum zawodzi bądź odważny
w ostatecznym rachunku jedynie to się liczy .."

Zbigniew Herbert

furraan
Ranga: Zainteresowany tematem

Miasto: Łódż

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

YouTube

Moje żaby i terraria

furraan w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2630
Witam ! Wrzucam raz jeszcze (po przejściu na nowe forum temat przepadł) zdjęcia terrarii mojego autorstwa. Terraria pierwsze i trzecie na 100 % będą przechodziły zmiany (część roślin znalazło się tam...

nano iwagumi ,,małe jest piękne,, 8l

zajączek155 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 27 · Wyświetlenia: 7837
Na tym forum już raz wystawiałem moje akwarium ale nie miałem zdjęć więc teraz odnawiam temat. akwarium ma już 3 miesiące , od 2 lat zajmuję sie akwarystyką a od roku aquascapingiem , do tej pory poma...

Piękne akwarium roślinne... bez wody!

Kadazan w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 19 · Wyświetlenia: 19019
Hej, spójrzcie co można osiągnąć przy pomocy emersów: http://i6.photobucket.com/albums/y227/manini/DSC_0317-1.jpg Czyżby nowy trend: "Emersed Aquascape"? Moim zdaniem wygląd ak...

jak fotografujecie swoje piękne akwaria

kris71 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1006
Czy to ap. cyfrowe, lustrzanki, jakie modele?

Statystyki

Ten temat przegląda 274 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570997
 •  Liczba wątków: 48803
 •  Użytkownicy: 36935

•  Najnowszy użytkownik: marcin stuglik

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 274 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.