Hagar w Zwierzęta· Odpowiedzi: 26 · Wyświetlenia: 13203
Witam serdecznie, piszę informacyjnie i równocześnie pytam. Czy ktoś spotkał się z agresją wśród Amano do ryb? Dzisiaj właśnie odłowiłem 5 dorosłych Amano (trzy samice coś koło 4 cm i dwa samce 2,5-3 ...
roslinyakwariowe.pl w Baza zwierząt· Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 45892
Zapraszamy do obejrzenia filmu prezentującego 10 najładniejszych odmian gupików. Wbrew pozorom te popularne ryby są wdzięcznym materiałem do hodowli a regularnie organizowane są konkursy na najładniej...
roslinyakwariowe.pl w Technika CO2· Odpowiedzi: 182 · Wyświetlenia: 198866
Bimbrownia CO2 opiera swoje działanie na produkcji dwutlenku węgla przez drożdże, które wytwarzają go w procesie fermentacji cukru.
Powstaje tzw. zacier fermentacyjny zawierający alkohol - produkt ubo...
hyniks w Sprzątanie· Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 11600
Cześć,
Załączam poniżej zdjęcie, na kamieniu sinice i inne paskudztwa. Co ma w sobie korzeń? Nie mam pojęcia.
Czy da się go odratować, czy zostaje śmietnik?
Piotr Baszucki w Nawożenie· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2314
Szanowni Państwo,
informujemy, że z dniem dzisiejszym sprzedaż hurtowa produktów marki Growise zostaje wstrzymana.
Decyzja ta podyktowana jest szeregiem trudności organizacyjnych i logistycznych, z k...
szkot w Zwierzęta· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2144
Dzień dobry
Wczoraj kupiłem artemie liofilizowaną Sery. Pokarm podałem rybom w dwóch akwariach. Kostki artemii rozdrobniłem w palcach (czystych). Były jednak widoczne większe kawałki, które ryby zjad...
Statystyki
Ten temat przegląda 1390 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (33585) było 11 sie 2026
• Liczba postów: 570933
• Liczba wątków: 48794
• Użytkownicy: 36922
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1389 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej