Co sądzicie o tym sklepie? - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Co sądzicie o tym sklepie?

Liczba wyświetleń: 1666·Odpowiedzi: 1
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Zaloguj się, aby zmienić widok
mees Puławy

03 lip 2006, 14:23 Co sądzicie o tym sklepie?  (#1)  

Co sądzicie o tym sklepie?

www.biofil.pl

mees
Ranga: Zainteresowany tematem

Miasto: Puławy

Grzegorz Guzik Kraków

04 lip 2006, 10:56   (#2)  

Byl to niegdys kultowy sklep rosliniarzy w Krakowie, ale od kiedy Lukasz Sulowski przestal go prowadzic i zajal sie wylacznie gadami, to niestety podupadl- strona daaaaaaaaaaaawno zdaje sie nie aktualizowana
Pozdrawiam
Grzegorz Guzik- Kraków

Grzegorz Guzik
Ranga: Znający temat

Miasto: Kraków

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

20221130_171553.jpg

019l - Dwa światy i nic poza tym..- wojtekszuminski

wojtekszuminski w Akwaria · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 5749
Witam ruszylem z nowym projektem. A raczej z dwoch mniejszych akwarii przeszedłem na 2 wieksze. Oba maja 19 l. A ich poprzednicy 8l i 12l. Troche za male dla mieszkancow zwanych bojownik. Ale teraz be...
IMG_20220914_163122.jpg

Nawozy Ferka (Balance-N - azot) czy mogę tylko tym nawozić?

pezet40 w Nawożenie · Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 4904
Dzień dobry. Proszę o pomoc doświadczonych akwarystów: Stan obecny: Akwarium 125l od 18 miesięcy. Podłoże z ziemi oraz na to źwir czarny. Obsada ryb duża, roślin mało. Nie nawożę niczym. Bardzo dob...

Aqua Tropical Crusta-Natural Astaxanthin. Jak tym karmić?

Invisible w Zwierzęta · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 8265
Witam, Wczoraj kupiłem w zoologicznym pokarm dla krewetek "Aqua Tropical Crusta-Natural Astaxanthin" Link niezgodny z regulaminem, chcesz zapytać o produkt - zrób zdjęcie i wklej opis Teo...
20220130_230339.jpg

Co sądzicie o takim sumpie ?

ravm84 w Filtracja · Odpowiedzi: 21 · Wyświetlenia: 7468
Chciałbym pozdrowić wszystkich akwarystów i przywitać się jako nowy członek tego forum. Mam do Was prośbę o ocenę sumpa jaki został wykonany przez firmę, która składa mi akwarium. To jest sump do akw...

Jak to jest z tym nawożeniem

daniel barycki w Nawożenie · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2610
Jeżeli dozuje np. 5mg/l azotu i 1mg/l fosforu na tydzień, to rośliny powinny zjeść te składniki w tydzień i ilość tych składników w wodzie powinna wynosić 0 w dniu nawożenia? Czy może składniki powin...

O tym jak kostka z lilią powstaje.

ZNkapsel w Szkło i meble · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 3010
Witam wszystkich serdecznie. To mój pierwszy post, długo zwlekałem ale już najwyższy czas chociaż się przywitać. Więc Witam. A teraz o akwarium. Na początku była myśl aby zwiększyć zbiornik dla żó...

Lampa zewnętrzna oślepia - jak sobie z tym radzicie?

Pita w Oświetlenie · Odpowiedzi: 21 · Wyświetlenia: 14641
Do tej pory miałem akwarium zakryte. Po latach zdecydowałem się na zewnętrzną lampę LED. Lampa ustawiona jest na krawędziach akwarium. Jestem bardzo zadowolony, lampa pięknie oddaje kolory. Jedyny man...

Brązowe glony atakują. Jak z tym walczyć?

jacw w Glony · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 4349
Cześć, prezentuję akwa w zabudowie, w którym zaczęły przeważać glony. Nie wyglądają mi na typowe nitki. Ich fizyczne usunięcie jest niemożliwe, bo niemal rozpuszczają się w palcach. Akwarystyką zajmu...

Nowe oświetlenie LED , co sądzicie

DawidJot w Oświetlenie · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 3572
Znalazłem takie ogłoszenie na olx . Co sądzicie o tych lampach . Cena zabija . Ciekawe czy takie rozwiązanie sprawdziło by się w zbiornikach. Ma różne barwy. Dane Techniczne: Model: SM50 Led Innova...

Woda RO jak sobie z tym poradzić

Artuss811 w Szkło i meble · Odpowiedzi: 18 · Wyświetlenia: 7227
Witam jak radzicie sobie z dużym zapotrzebowaniem na wode RO. Do tej pory miałem zbiornik 50l więc załapać 25 litrów wody RO I uzupełnić kranem nie był to problem, teraz chcę założyć zbiornik 240l I j...

Statystyki

Ten temat przegląda 518 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570989
 •  Liczba wątków: 48801
 •  Użytkownicy: 36933

•  Najnowszy użytkownik: alek_bin

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 518 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.