Flipper Invisi-Lid - modułowa pokrywa przeciw wyskakiwaniu ryb - Forum Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Flipper Invisi-Lid - modułowa pokrywa przeciw wyskakiwaniu ryb

Liczba wyświetleń: 56·Brak odpowiedzi
Wybór wymiarów akwarium i rodzaju szkła. Zestawy akwariowe i szafki.
Piotr Baszucki Nowa Ruda
Obrazek

Pokrywa, której prawie nie widać. Akwaria bezramkowe i zbiorniki typu AIO wyglądają najlepiej bez niczego na górnej krawędzi, ale otwarta tafla wody to jedna z najczęstszych przyczyn strat w obsadzie. Ryba, która wyskoczy w nocy, zwykle nie zostaje znaleziona na czas....
...czytaj więcej »
Zobacz w sklepie roslinyakwariowe.pl: akwaria, szafki i zestawy, zestawy akwariowe, tła do akwarium
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych

Piotr Baszucki
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Nowa Ruda

Wspieram stronę kontem Premium
Akwaria

Masz podobny problem albo chcesz coś dodać? Załóż konto w minutę i odpowiedz w tym wątku. Zalogowani mogą też obserwować wątki i dostawać powiadomienia o nowych odpowiedziach.
Powrót do Szkło i meble

Powiązane tematy

IMG20221114172949.jpg

Pokrywa do kostki 30x30

Adip w Szkło i meble · Odpowiedzi: 15 · Wyświetlenia: 7396
Hej, szukam pokrywy dla kostki 30x30 cm, ciężko cos znaleźć, postanowiłem więc, ze sam zrobię taką pokrywę. Szukam płaskownika aluminium, albo pcv o szerokości około 60mm i grubości pomiędzy 1-2 mm, g...
IMG_20220203_224457.jpg

Pokrywa - z czego wykonać?

cichy33 w Szkło i meble · Odpowiedzi: 19 · Wyświetlenia: 11524
Witam! Potrzeba mi wykonać pokrywę do akwarium 30x30 oraz 60x30, z wycięciami na filtr kaskadowy, z czego najlepiej i najtaniej wykonać? Byłem dziś u jednego szklarza i powiedział mi za jedną pokrywę...
zestaw_juwel_rio_180_(ciemne_drewno)_bez_szafki.-i-13792-2-2000.jpg

Juwel RIO 180l pokrywa z belką poprzeczną.

hanyss w Szkło i meble · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 9001
Witajcie koleżanki koledzy, przypadkiem kupiłem zestaw Rio 180l. Miałem zamiar kupić samą szafkę pod nowe optiwhite ale tak się złożyło że akwarium dostałem prawie za darmo, jest w stanie idealnym bez...

Akwarium + pokrywa na zamówienie

farello w Szkło i meble · Odpowiedzi: 30 · Wyświetlenia: 9369
Cześć, czy cena 850 zł (z dostawą) za akwarium + pokrywa na zamówienie jest ok? Akwarium (przód i boki Optiwhite) o wymiarach 70x35x40 + pokrywa aluminiowa na wymiar 70x35 w kolorze czarny mat, świe...

Prośba o radę - wpuszczanie ryb

akwarysta1992 w Szkło i meble · Odpowiedzi: 32 · Wyświetlenia: 6987
Witajcie Zanim mnie zrugacie to proszę o trochę wyrozumiałości. Akwarium 375 l. Dzisiaj ojciec jadąc po drodze (ja sam wybrać się nie mogę, brak prawka - tu proszę się nie śmiać...- niestety a on ni...

Jakie akwarium i pokrywa ?

Badman w Szkło i meble · Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 4675
Powoli przymierzam do się do wymiany akwaria 54 l (60x30x30) na większe. Myślę o wymiarach 80x35x45 lub 80x35x40 tylko nie wiem czy wziąść proste czy profilowane. Aktualne 54 l jest profilowane, profi...

Statystyki

Ten temat przegląda 427 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 571156
 •  Liczba wątków: 48850
 •  Użytkownicy: 36964

•  Najnowszy użytkownik: kazur_kazur

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 427 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.