|
|
Aquael Neo Set - nowe zestawy akwariowe 125, 130 i 240 litrów
Wybór wymiarów akwarium i rodzaju szkła. Zestawy akwariowe i szafki.
Nowe zestawy Aquael Neo Set w ofercie. Do oferty trafiły kompletne zestawy akwariowe Aquael Neo Set w trzech wersjach pojemnościowych: 125, 130 i 240 litrów. Każdy komplet zawiera zbiornik, pokrywę Smart Open, dopasowaną ramkę dolną, narożny filtr wewnętrzny, elektroniczną grzałkę oraz dwa moduły oświetleniowe LED.... ...czytaj więcej »
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych
-

Piotr Baszucki
●
- Ranga: roslinyakwariowe.pl
- Miasto: Nowa Ruda
- Wspieram stronę kontem Premium
-
Akwaria
Wszystko fajnie ale cieniutkie te szyby. Może dlatego, że silikon czarny i taka 10 mm nie wyglądałaby zbyt ładnie.
-
TenOdTego
●
- Ranga: Aktywny użytkownik
TenOdTego napisał(a):Wszystko fajnie ale cieniutkie te szyby. Może dlatego, że silikon czarny i taka 10 mm nie wyglądałaby zbyt ładnie.
Bardzo celna uwaga!!! Grubość szyb na granicy normy, coś jak u JUWELa...
-
FoCuS_PL
●
- Ranga: Z dużym doświadczeniem
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Aquael od kilku lat ma doradców z "branży aquascapingu". Sam nie wiem co o tym myśleć. Z jednej strony może takie są oczekiwania klientów, z drugiej jak patrzę na te ostatnie pomysły to wszystkie to jakiś niewypał.
Zestawy wyglądają bardzo estetycznie, przynajmniej na zdjęciach katalogowych. Poczekajmy na pierwsze opinie.
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych
-

Piotr Baszucki
●
- Ranga: roslinyakwariowe.pl
- Miasto: Nowa Ruda
- Wspieram stronę kontem Premium
-
Akwaria
Mam akwarium 270l z szyby 10mm I czarny silikon mnie się podoba co do tych w opisie to mnie ta grubość szyb nie zachęca nawet jakby tanio było
-
andrzejkowac
●
- Ranga: Aktywny użytkownik
- Miasto: Bydgoszcz
Dokładnie, ja miałem akwarium 60x30x40 z szyby 6 i widziałem delikatne jej ugięcie po zalaniu. Nie zaryzykował bym tych cienkich szkieł. Pomijając fakt, że te akwaria zostały zaprojektowane tak by wytrzymały nacisk znajdującej się w nich wody i w to nie wątpię. Ale pamiętać należy, że każdemu z nas nie raz zdarzyło się stuknąć czymś w akwarium i co do tej wytrzymałości już bym miał wątpliwości. Ja jestem zwolennikiem grubszego niż cieńszego szkła.
-

BATERIA
●
- Ranga: Znający temat
- Miasto: Poznań
Powiązane tematy
Piotr Baszucki · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 0
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/articles/aquael-selva-mini-terrarium-ze-sterowanym-oswietleniem-wrgb_1_intro.jpg
Polski producent rozszerza ofertę o terrarystykę. Marka Aquael wprowadziła...
Ktoś widział na żywo zestaw Aquael Opti Set wraz z szafką ? Najbardziej interesuję mnie wersja WHITE.
1. Jak się wizualnie prezentuję
2. Jakość wykonania
3. Czy standardowe światło pozwoli na prowadz...
viv-super-pure-6.jpeg
Zapraszam do zapoznania się z zajawką dystrybutora:
Z ogromną przyjemnością informujemy o poszerzeniu naszej marki ROTALA o AKWARIA SUPER PURE TANK :)
AKWARIA SUPER PURE T...
Hej
Poniżej film jak zmontować szafkę Aquael. ?si=_2lOzFQtZFSO579A
Zakładam obecnie nowe akwarium (jestem początkujący) o wymiarach 60x30x35, 63l. Chcę zbudować ładny mikroświat z dużą ilością roślin.
Obecny osprzęt, który mam to:
- akwarium
- pokrywa LED 1x12W
- Fi...
Witajcie,
mam prośbę o ocenę jakości wykonania akwarium, które jest zalane od 10 dni. Na przedniej szybie u dołu pojawiła się/była? zmiana, taki ciemniejszy pasek, zaznaczyłem na czerwono strzałką. Je...
bio-fs100-filtr2.jpg
Miło nam poinformować o dołączeniu do oferty zestawów akwariowych Aquael modeli z wbudowanym filtrem panelowym BIO-FS 100. Jedno urządzenie zapewnia filtrację, napowietrzanie i ...
Cześć,
Chciałabym przenieść się ze 125l do większego akwarium. Pod uwagę biorę:
-OASE ScaperLine 100 (100x50x50)
-Aquael Opti Tank 100 (100x40x50).
Od razy mówię że zdroworozsądkowo powinnam wziąć A...
Będę zakładał nowe akwarium, 112l. Mam pytanie odnośnie wody. Czy mogę ułożyć wszystko w środku, zrobić nasadzenia i wlać wodę z kranu, a następnie dodać uzdatniacz? Potem oczywiście poczekać z wpuszc...
|
|