małe ale: - dioda chyba za niebieska - przydała by się chyba 4000 k (ale na diodach sie nie znam)
- uważaj na mech - dużo dziwnych grzybów,bakterii,zwierzątek można z nim przynieść - niektórzy polecają zasiac mech z zewnątrz i dopiero siewki wykorzystać.
Powinno być w dziale wabi kusa ale jest naprawde wypas, też kiedyś miałem zamiar coś takiego zalożyć ale ja nawet zwykłe kwiaty doniczkowe zapominam raz w tygodniu podlać, więc byłaby klapa na samym starcie:)
ciekawe . Ale zrób tak że posadź hydrocotyle hech i jakąś roślinę główną hydrocotyle zajmie ci wolne miejsce i będzie wyrastała za akwa będzie super ale teraz też jest OK.
Masz podobny problem albo chcesz coś dodać?Załóż konto w minutę i odpowiedz w tym wątku. Zalogowani mogą też obserwować wątki i dostawać powiadomienia o nowych odpowiedziach.
Zapraszam do obejrzenia wstępu do projektu paludarium naszego czerwonowłosego kolegi zza zachodniej granicy. Może zainspiruje kogoś do postawienia takiego szkiełka :)
https://roslinyakwariowe.pl/images/minaturki/thumb-cat2230-nowo-10-0818news-55e306e7731eed33f6419045bde34e19.jpg
Pilotażowo wdrażamy usługę dostawy paczek z roślinami na sobotę, abyście mogli za...
IMG_8298.jpg
Witam wszystkich serdecznie,
Chciałbym zaprezentować krótką relację z budowy od początku nietypowego zespołu zbiorników, tworzących z założenia kompletny mały ekosystem. Całość odrobin...
Witam,
przedstawić Wam chciałem projekt stylizowany na aranżacjach Dooa
Szkiełko to kostka OW o rozmiarach 22*22*22.
Oświetlenie stanowi lampa Chihiros wabi kusa stand którym świecę 12h na dobę.
Rośl...
Witam serdecznie,
To mój pierwszy post na forum, więc jeszcze raz witam wszystkich serdecznie.
I nie tylko pierwszy post ale i pierwsze akwarium w życiu...
Stąd bardzo proszę o stosowną krytykę a'p...
Witam wszystkich.
Dzisiaj postanowiłem zrobić restart mojej 112 tym razem na podłożu H.E.L.P Advanced Soil Plants i 100 % wody ro z mineralizatorem firmy VIMI w związku z czym przygotowałem sobie mały...
Przepalona żarówka,stare słoiki karawki itp można wykorzystać
Rośliny pozyskane z przydomowych zakamarków tym razem nie z lasu :wink:
Kilka naczyń wykorzystałem już, poluję na inne i będę pokazywał ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 483 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej