60 L po raz pierwszy - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

60 L po raz pierwszy

Liczba wyświetleń: 3711·Odpowiedzi: 7
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
Wygląd listy:
bartekw Gdańsk

01 sty 2005, 15:15 60 L po raz pierwszy  (#1)  

Witam, po raz pierwszy prezentuje tu moj zbiornik wiec prosze o opinie, zbiornik jest jeszcze "świeży" i cały czas trwają zmiany kompozycji. Akwarium w kształcie szescianu, poj. ok. 60 L, oswietlenie 2x 24 W compact 4000K.
pozdrawiam bartek

bartekw
Ranga: Początkujący

Miasto: Gdańsk

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
enigma Wrocław

01 sty 2005, 15:26 Re: 60 L po raz pierwszy  (#2)  

bartekw napisał(a):Witam, po raz pierwszy prezentuje tu moj zbiornik wiec prosze o opinie, zbiornik jest jeszcze "świeży" i cały czas trwają zmiany kompozycji. Akwarium w kształcie szescianu, poj. ok. 60 L, oswietlenie 2x 24 W compact 4000K.
pozdrawiam bartek

Zbiornik bardzo ładny, widać że rośliny radzą sobie jak trzeba :D Coraz bardziej mi sie te cube'y podobają 8)
Pozdrawiam, Mariusz

enigma
Ranga: Zasłużony akwarysta

Miasto: Wrocław

01 sty 2005, 16:27   (#3)  

akwarium jest bardzo ładne, widać, że włożyłeś w nie wiele pracy, tylko chciałbym się dowiedzieć, czym je nawozisz.

Richy

bartekw Gdańsk

01 sty 2005, 16:50   (#4)  

dziekuje serdecznie za te posty:)
oczywiscie dozuje CO2, podloze FLORAN, z plynnych: bioflorin(?)- chyba, bo nie mam juz oryginalnego opakowania, dodatkowo roztwory K2SO4, KNO3 na oko :)

bartekw

Dziad Borowy

01 sty 2005, 19:25   (#5)  

Piękny zbiornik !!!

Dziad Borowy

02 sty 2005, 17:29   (#6)  

Swietne. Jak dlugo rosla Ci glosia??

chimba

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
mcflurry klikash?

02 sty 2005, 22:39   (#7)  

Bardzo ładny baniak, roslinki zadbane. Może wrzucisz jeszcze fotke z 2 frontowych ścianek, pokazujących całośc wnętrza :)
Pozdrawiam Obrazek Mateusz Jędrzejczak

mcflurry
Ranga: Grafik SMRW

Miasto: klikash?

bartekw Gdańsk

06 sty 2005, 19:34   (#8)  

SNOO....
wedle zyczenia, zdjecie troche nieostre, niebawem postaram sie dac cos bardziej aktualnego - ponieważ są juz male zmiany. zciekawostek: xmas moss zaczyna wypuszczac sporofit jak uda mi sie zrobic dobre macro tez tu pokaze.

bartekw

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

HapPet Fogger Zamgławiacz Generator Pary.jpg

Pierwszy krok w stronę paludarium

ArturI w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 38 · Wyświetlenia: 29113
Witam, od tygodnia w moim mieszkaniu stoi paludarium [o ile to nie za duże słowo] które sam wykonałem;P p.JPG Przed tym projektem wciąż dużo pracy. To mój pierwszy zbiornik tego typu i popełniłem ...
YouTube

Mój pierwszy hardscape " potrzebne wsparcie"

Adr030 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 2578
Witam Chciałem zasięgnąć waszej opinii na temat układu kamieni i korzenia w akwarium oraz poradzić się jakich roślin użyć do obsadzenia baniaka. Bije się z dwoma wariantami. Pierwszy posadzić tylko t...

Mój pierwszy projekt na IAPLC

kviatek88 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 17 · Wyświetlenia: 13301
Przymierzam się do wzięcia udziału pierwszy raz w IAPLC i innych konkursach. Co z tego wyjdzie zobaczymy. IMG_0003.JPG

Co na pierwszy plan zamiast Monte Carlo

buda102 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 15 · Wyświetlenia: 8956
Witam Potrzebuję porady. Niedawno (jakieś 5 tygodni temu) robiłem restart i zmieniałem aranżację. I wszystko ładnie się przyjęło i rośnie (tył już kilka razy przycinałem) poza Monte Carlo: akwa.jpg...

Pierwszy projekt i początek przygody

tomandmarioletta w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 19 · Wyświetlenia: 5667
Kupiliśmy z żoną pierwsze akwarium nie mając zielonego pojęcia o akwarystyce. Popełniliśmy wszystkie możliwe błędy jakie można było popełnić. Wybór padł na Juwel rekord 700 bo... miał wszystko. Pokryw...

Pierwszy duzy projekt

ByyQ w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 4351
Witam po malej wprawce zaczynam planowac piersze duze terrarium. Bedzie sie ono znajdowalo w biurze, a miejsce na nie to wneka o wymiarach 75 x 50 x 47 cm. Wysokosc wneki podana jest do lini biurk...

Rośliny na pierwszy plan do akwarium 60L.

MarcinG w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 2470
Cześć, pomożecie mi doradzić roślinki na pierwszy plan do małego akwarium ok. 54-60L ?, posiadam już wszystkie inne plany a chciałbym jakieś niskie roślinki, może trawnik czy coś innego... Akwarium...

Pierwszy holender-na poważnie

Kravcu w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 2097
Witam Chce wystartować pierwszego holendra bądź rybouku. Jak wiadomo fundusze piętnastolatków nie są za duże więc chce zrobić to dość małymi kosztami. Jak narazie wykminiłem coś takiego: Podłoże...

Moj pierwszy akwarium 250 l

predipl w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 17 · Wyświetlenia: 4416
Witam chialem wam pokazac moj pierwszy Baniak 250l Oczywiscie przyjmne wszytkie komentarze pozytywnie ,bo dopiero zaczynal ta wspaniłą przygode i prosze o rade co bym mogł jescze zmienic Zbiornik ...

[200l] Ziemia po raz pierwszy!

Nick126 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 3654
Witam. Chciałbym się pochwalić swoim akwarium oraz zakładam ten temat w celach edukacyjnych przy moim pierwszym roślinnym. Akwaria mam już od kilku lat, jednak bez większych sukcesów. Większość robi...

Statystyki

Ten temat przegląda 313 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571616
 •  Liczba wątków: 49482
 •  Użytkownicy: 36916

•  Najnowszy użytkownik: kamil podgorny

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 313 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.