Zapraszam... - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Zapraszam...

Liczba wyświetleń: 4515·Odpowiedzi: 12
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
Wygląd listy:
Grzegorz Guzik Kraków

11 lis 2004, 18:33 Zapraszam...  (#1)  

Nareszcie jest na serwerze moja firmowa strona, co prawda jeszcze nie kompletna, ale juz cos jest: artykul o malych akwariach roslinnych, tlumaczenie wywiadu z T. Amano i dwa male zbiorniki w dziale Galeria. Zapraszam niniejszym i prosze o ewentualne uwagi. Reszta- coming soon..
Ps. Adres ponizej. Tak jeszcze dodam dla porzadku: strona jest komercyjna, a zawartosc chroniona prawami autorskimi.
Pozdrawiam
Grzegorz Guzik- Kraków

Grzegorz Guzik
Ranga: Znający temat

Miasto: Kraków

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
enigma Wrocław

11 lis 2004, 19:41 Re: Zapraszam...  (#2)  

Grzegorz Guzik napisał(a):Nareszcie jest na serwerze moja firmowa strona, co prawda jeszcze nie kompletna, ale juz cos jest: artykul o malych akwariach roslinnych, tlumaczenie wywiadu z T. Amano i dwa male zbiorniki w dziale Galeria. Zapraszam niniejszym i prosze o ewentualne uwagi. Reszta- coming soon..
Ps. Adres ponizej. Tak jeszcze dodam dla porzadku: strona jest komercyjna, a zawartosc chroniona prawami autorskimi.

Stronka fajna, czekam na aktualizacje :wink: Tylko coś nie widać fotek zbiorników w dziale GALERIA 8)
Pozdrawiam, Mariusz

enigma
Ranga: Zasłużony akwarysta

Miasto: Wrocław

11 lis 2004, 19:43   (#3)  

Byłem, zobaczyłem i....postanowiłem wyciągnąć swoją 45-tkę :) Nie mogę doczekać się uzupełnienia kolejnych aranżacji.

eLJot

Grzegorz Guzik Kraków

11 lis 2004, 20:14   (#4)  

Enigma- fotki wchodza, nie wiem jaki moze byc problem...
eLJot- wyciagaj, wyciagaj i niech Ci sie rozwija :wink:
Pozdrawiam
Grzegorz Guzik- Kraków

Grzegorz Guzik

11 lis 2004, 20:44   (#5)  

może trochę nie na temat,ale mam pytanie techniczne odnośnie "Jesiennego bukietu" :) czy ten miniaturowy filtr kanistrowy jest DIY czy to produkt fabryczny ? (jeśli DIY prosiłbym o jakieś szczegóły :wink: )

pozdrawiam

może spróbuje utrzymac mały zbiornik,ale za jakiś czas,jak dojde do tego jak to się robi na trochę większych akwariach :)

Silver

Mregal Pruszków (pod stolicą :)

11 lis 2004, 20:47   (#6)  

W jakich granicach rozmiarowych mieście sie mały zbiornik ? (tzn. czy 54l też można zaliczyc do mały ch czy jak) ?

PS. Strona zapowiada sie dobrze, ale trzeba musisz jeszxcze troszke dodać
Pozdrawiam
Marcin

Mregal
Ranga: Zainteresowany tematem

Miasto: Pruszków (pod stolicą :)

Grzegorz Guzik Kraków

11 lis 2004, 21:12   (#7)  

Co do malego kubelka, to.. jest on w pewneym stopniu produktem firmowym- moim :wink: Szczeguly za jakis czas w dziale produkty.
W artykule o malych akwariach napisalem, ze za maly uwazam zbiornik do 50 litrow- mysle, ze to jest ta granica, ponizej ktorej budzi sie "diabel tkwiacy w szczegolach". Np. powyzej 50 litrow zbiorniki sa "mniej wrazliwe", itd.
Pozdrawiam
Grzegorz Guzik- Kraków

Grzegorz Guzik

11 lis 2004, 22:08   (#8)  

Co do malego kubelka, to.. jest on w pewneym stopniu produktem firmowym- moim Szczeguly za jakis czas w dziale produkty

rozumiem :wink: z czy mógłbys przybliżyc ofertę Twojej firmy oraz kiedy można sie spodziewać update'u stronki :wink:

pozdrawiam i życze sukcesów

Silver

Grzegorz Guzik Kraków

11 lis 2004, 22:19   (#9)  

Oferta firmy to glownie projektowanie, wykonywanie i nadzorowanie dekorcyjnych akwariow roslinnych. Co do produktow, to nie bedzie tego wiele i z zalozenia skierowane na akwarystyke roslinna; miniaturowy filtr kanistrowy, zestawy akwa+pokrywa+szafka, male akwaria z podstawa, troche szklanych rurek do filtrow i CO2... Zobaczymy, czy cos dalej. Update, hmm... strona jest na serwerze od paru dni, a troche pracy wymaga wprowadzanie nowych rzeczy, m.in. zrobienia rzetelnych fotografii... Cierpliwosci, jak cos bedzie nowego, bede informowal :wink:
Pozdrawiam
Grzegorz Guzik- Kraków

Grzegorz Guzik

Marcin Peczek Łódź

12 lis 2004, 14:38   (#10)  

Gratuluję stronki i życzę dalszego niepohamowanego rozwoju :)
Ps. U mnie niestety w Galerii też nie pojawiały się zdjęcia :(
Pozdrawiam
Marcin Pęczek

Marcin Peczek
Ranga: Zaawansowany użytkownik

Miasto: Łódź

mikit Biała Podlaska

12 lis 2004, 17:31   (#11)  

Grzegorz Guzik napisał(a):...troche szklanych rurek do filtrow i CO2...

na te rurki będę czekał z niecierpliwością. ps. mi fotek też nie załadowałe ale to niważne:):):)

mikit
Ranga: Stały bywalec

Miasto: Biała Podlaska

12 lis 2004, 17:56   (#12)  

Czy oferta będzie ograniczać się tylko do małych akwariów i wyposażeniu im dedykowanemu? Interesują mnie te szklane rurki ale do większego zbiornika.

RedBaron

Grzegorz Guzik Kraków

13 lis 2004, 02:27   (#13)  

Beda i wieksze rurki :D
Pozdrawiam
Grzegorz Guzik- Kraków

Grzegorz Guzik

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

1.jpg

Nowa Aranżacja 112 L ZAPRASZAM

Piotr998 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 22 · Wyświetlenia: 7977
Witam, Długie oglądanie filmików Amano :), przyglądanie się w sklepie roślinyakwariowe zbiornikom i czytanie forum dało o to takie rezultaty :) Dane: Zbiorniczek 112 l niestety profilowany. Za ...

54l - Zapraszam

Przemosss w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 2430
Witam. Akwarium (54l) jest po pierwszym modyfikacjach, m.in. przesadzona Ludwiga (tył), przesunięty korzeń (bardziej w prawo). Powiedzcie proszę, co sądzicie o aranżacji? Od razu powiem, że filtr...

300 litrów - Zapraszam do współpracy !!!

tom.pol w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 39 · Wyświetlenia: 16920
Witam wszystkich :!: :!: :!: Na początek powiem tyle iż jestem już od 6 lat posiadaczem akwarium ( 96 litrów) Coś tam wiem - coś pewnie niewiem :!: ALE TAKICH OGRODÓW JAK WASZE TO JESZCZE NIEWIDZIA...

Zapraszam do zwiedzania

Grzegorz Guzik w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 29 · Wyświetlenia: 9864
Kochani, udalo mi sie wreszcie zaktualizowac galerie na mojej stronie firmowej. Kilka zbiornikow bylo juz tu wstepnie przedstawianych, ale dwa sa zupelnie nowe- zachecam do zwiedzania. Jako zachete ma...

Statystyki

Ten temat przegląda 283 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571616
 •  Liczba wątków: 49482
 •  Użytkownicy: 36916

•  Najnowszy użytkownik: kamil podgorny

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 283 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.