Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
Nareszcie jest na serwerze moja firmowa strona, co prawda jeszcze nie kompletna, ale juz cos jest: artykul o malych akwariach roslinnych, tlumaczenie wywiadu z T. Amano i dwa male zbiorniki w dziale Galeria. Zapraszam niniejszym i prosze o ewentualne uwagi. Reszta- coming soon..
Ps. Adres ponizej. Tak jeszcze dodam dla porzadku: strona jest komercyjna, a zawartosc chroniona prawami autorskimi.
Pozdrawiam
Grzegorz Guzik- Kraków
-

Grzegorz Guzik
●
- Ranga: Znający temat
- Miasto: Kraków
-
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Grzegorz Guzik napisał(a):Nareszcie jest na serwerze moja firmowa strona, co prawda jeszcze nie kompletna, ale juz cos jest: artykul o malych akwariach roslinnych, tlumaczenie wywiadu z T. Amano i dwa male zbiorniki w dziale Galeria. Zapraszam niniejszym i prosze o ewentualne uwagi. Reszta- coming soon.. Ps. Adres ponizej. Tak jeszcze dodam dla porzadku: strona jest komercyjna, a zawartosc chroniona prawami autorskimi.
Stronka fajna, czekam na aktualizacje  Tylko coś nie widać fotek zbiorników w dziale GALERIA 
Pozdrawiam, Mariusz
-

enigma
●
- Ranga: Zasłużony akwarysta
- Miasto: Wrocław
-
Byłem, zobaczyłem i....postanowiłem wyciągnąć swoją 45-tkę  Nie mogę doczekać się uzupełnienia kolejnych aranżacji.
-
eLJot
●
Enigma- fotki wchodza, nie wiem jaki moze byc problem...
eLJot- wyciagaj, wyciagaj i niech Ci sie rozwija 
Pozdrawiam
Grzegorz Guzik- Kraków
-

Grzegorz Guzik
●
-
może trochę nie na temat,ale mam pytanie techniczne odnośnie "Jesiennego bukietu"  czy ten miniaturowy filtr kanistrowy jest DIY czy to produkt fabryczny ? (jeśli DIY prosiłbym o jakieś szczegóły  )
pozdrawiam
może spróbuje utrzymac mały zbiornik,ale za jakiś czas,jak dojde do tego jak to się robi na trochę większych akwariach 
-
Silver
●
Mregal
Pruszków (pod stolicą :)
W jakich granicach rozmiarowych mieście sie mały zbiornik ? (tzn. czy 54l też można zaliczyc do mały ch czy jak) ?
PS. Strona zapowiada sie dobrze, ale trzeba musisz jeszxcze troszke dodać
Pozdrawiam
Marcin
-

Mregal
●
- Ranga: Zainteresowany tematem
- Miasto: Pruszków (pod stolicą :)
Co do malego kubelka, to.. jest on w pewneym stopniu produktem firmowym- moim  Szczeguly za jakis czas w dziale produkty.
W artykule o malych akwariach napisalem, ze za maly uwazam zbiornik do 50 litrow- mysle, ze to jest ta granica, ponizej ktorej budzi sie "diabel tkwiacy w szczegolach". Np. powyzej 50 litrow zbiorniki sa "mniej wrazliwe", itd.
Pozdrawiam
Grzegorz Guzik- Kraków
-

Grzegorz Guzik
●
-
Co do malego kubelka, to.. jest on w pewneym stopniu produktem firmowym- moim Szczeguly za jakis czas w dziale produkty
rozumiem  z czy mógłbys przybliżyc ofertę Twojej firmy oraz kiedy można sie spodziewać update'u stronki
pozdrawiam i życze sukcesów
-
Silver
●
Oferta firmy to glownie projektowanie, wykonywanie i nadzorowanie dekorcyjnych akwariow roslinnych. Co do produktow, to nie bedzie tego wiele i z zalozenia skierowane na akwarystyke roslinna; miniaturowy filtr kanistrowy, zestawy akwa+pokrywa+szafka, male akwaria z podstawa, troche szklanych rurek do filtrow i CO2... Zobaczymy, czy cos dalej. Update, hmm... strona jest na serwerze od paru dni, a troche pracy wymaga wprowadzanie nowych rzeczy, m.in. zrobienia rzetelnych fotografii... Cierpliwosci, jak cos bedzie nowego, bede informowal 
Pozdrawiam
Grzegorz Guzik- Kraków
-

Grzegorz Guzik
●
-
Gratuluję stronki i życzę dalszego niepohamowanego rozwoju
Ps. U mnie niestety w Galerii też nie pojawiały się zdjęcia 
Pozdrawiam
Marcin Pęczek
-

Marcin Peczek
●
- Ranga: Zaawansowany użytkownik
- Miasto: Łódź
Grzegorz Guzik napisał(a):...troche szklanych rurek do filtrow i CO2...
na te rurki będę czekał z niecierpliwością. ps. mi fotek też nie załadowałe ale to niważne:):):)
-

mikit
●
- Ranga: Stały bywalec
- Miasto: Biała Podlaska
Czy oferta będzie ograniczać się tylko do małych akwariów i wyposażeniu im dedykowanemu? Interesują mnie te szklane rurki ale do większego zbiornika.
-
RedBaron
●
Beda i wieksze rurki 
Pozdrawiam
Grzegorz Guzik- Kraków
-

Grzegorz Guzik
●
-
Powiązane tematy
Witam,
Długie oglądanie filmików Amano :), przyglądanie się w sklepie roślinyakwariowe zbiornikom i czytanie forum dało o to takie rezultaty :)
Dane:
Zbiorniczek 112 l niestety profilowany. Za ...
Witam.
Akwarium (54l) jest po pierwszym modyfikacjach, m.in. przesadzona Ludwiga (tył), przesunięty korzeń (bardziej w prawo).
Powiedzcie proszę, co sądzicie o aranżacji? Od razu powiem, że filtr...
Witam wszystkich :!: :!: :!:
Na początek powiem tyle iż jestem już od 6 lat posiadaczem akwarium ( 96 litrów)
Coś tam wiem - coś pewnie niewiem :!:
ALE TAKICH OGRODÓW JAK WASZE TO JESZCZE NIEWIDZIA...
Kochani, udalo mi sie wreszcie zaktualizowac galerie na mojej stronie firmowej. Kilka zbiornikow bylo juz tu wstepnie przedstawianych, ale dwa sa zupelnie nowe- zachecam do zwiedzania. Jako zachete ma...
|
|