Swego czasu ADA promowała mocno takie donice w Japonii.
Są u nas do dostania w każdym sklepie ogrodniczym, może to być ciekawa ozdoba tarasu lub balkonu :)
alexville w Akwaria· Odpowiedzi: 27 · Wyświetlenia: 9325
W itam wszystkich.
J ako poczatkujacy akwarysta chcialbym uzyskac troche informacji. S zukalem w internecie, ale nie na wszystko znalazlem odpowiedz, a zauwazylem, ze jest tutaj wielu doswiadczonych ...
dodo2456 w Szkło i meble· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 1453
Witam mam pytanie, a mianowicie jakie rośliny wybrać na początek dla początkującego akwarysty do akwarium 112l ? Światło planuję mieć 2 x 24 W czyli ok 0,4 W/l i czy takie wystarczy czy dać mocniejsze...
Chevy_14_ w Filtracja· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 5556
Witam serdecznie. Mam problem związany z tym ,że moje akwarium posiada brudną wodę , dużo "odpadków" pływających na dnie oraz me rybki nie wytrzymują takich warunków. Domyślam się , że może ...
Chcę się też trochę przedstawić, czyli :
Imię:Dawid
Lat:12
Miejscowość:Andrychów
Hobby:Akwarystyka
Zamiłowanie:Siatkówka
Szkoła:Podstawowa
Wiem że zdjęcie słabe ale liczy się akwarium a nie a...
Witam!!
W nowym domku zamiast stawiać kwiatki w doniczkach chciałbym założyć tytułowy ozdobnik. Chciałbym zakupić zbiornik 40x30x10cm i w jednym rogu zrobić wzgórze naśladujace wyspę. Jako podłoże d...
Statystyki
Ten temat przegląda 548 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 570951
• Liczba wątków: 48798
• Użytkownicy: 36926
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 548 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej