Moja 200l - Pora sie pochwialic ;oD - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Moja 200l - Pora sie pochwialic ;oD

Liczba wyświetleń: 3366·Odpowiedzi: 5
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
Zaloguj się, aby zmienić widok
Witam
Prezentuje swoj skromny dorobek, prosze o uwagi i spostrzezenia. :D

Pozdrawiam
Marcin

http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_beriam

M@rtin

28 paź 2004, 21:15   (#2)  

U mnie działa - fajny zielony klimat 8)

Unnamed

Jan Poświata

28 paź 2004, 21:27   (#3)  

Teraz działa- widocznie chwilowe problemy z łączem...

Co do aranżacji to całkiem ok. Szkoda że glosia rośnie Ci w górę zamiast na boki... IMHO Brakuje mi jakiegoś kolorowego kontrastu w roślinkach i dodatkowo kompozycja z kamieni jest jescze za bardzo w środku. Jesli zostajesz przy zieleni to bym ją jeszcze troszkę odsunął od centrum... albo dodał kontrastową roślinkę ( np. Macandrę, Arcurate, Splendidę) za centralną i prawą częścią wysepki - to by przesuneło wzrok oglądającego bardziej w prawo zgodnie z zasadą podziału. (teraz masz tam chyba jakiegoś nurzanca)...

Jan Poświata

Polecamy zakupy w sklepie forumowym

29 paź 2004, 14:10   (#4)  

jak dla mnie to zawodostwo - podoba mi sie.

radzio222

Adrian Kulpa

30 paź 2004, 19:10   (#5)  

roslinki jak widze swietnie czuja sie w twoim zbiorniku. estetyka ok... to co moze sie nie podobac (zreszta to domena nie tylko tego akwa) to brak oryginalnosci... przeciez w akwa o tych rozmiarach mozna juz zaczac czarowac. wierze w Ciebie. do dziela :)

Adrian Kulpa

Marek Franke

31 paź 2004, 11:48   (#6)  

Dla mnie ok.

Marek Franke

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

YouTube

(Film) Jak się ocenia akwaria konkursowe

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1190
Hej Oczywiście po niemiecku 😁. ?si=54kgAaHsIFw6r6SJ
YouTube

Jak to się robi w Liquid Nature - filmy

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1767
Witam Można zrobić film długi ale jest w nim wszystko co do tej pory firma Oase przedstawiła w tych 5 odcinkach. Tak więc jeśli macie wolne 40 minut to zobaczcie jak to się robi w Liquid Nature. Ed...
1-200422.jpeg

200l - Mark Evans (Tropica)

roslinyakwariowe.pl w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2529
1-200422.jpeg Zapraszamy do obejrzenia akwarium o pojemności 200l z aranżacją autorstwa Marka Evansa wykonaną dla firmy Tropica Aquarium Plants. Zobacz więcej: https://roslinyakwariowe.pl/galerie/...
Facepc3hr6.jpg

Moja nowa aranżacja

kviatek88 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 25 · Wyświetlenia: 16953
Przy porannej kawie wyszło mi coś takiego :) IMG_0211.JPG

Aranżacja 200l, pomoc

ribidi w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1187
Witam, co mogę jeszcze zrobić w tym akwarium, by było bardziej naturalne i by nadać mu głębi? Zastanawiałam się nad umieszczeniem korzeni po lewej na kamieniu, by były trochę wyżej. Mam 3 otoczaki c...

To się nazywa perspektywa.

Krzysztof Radziszewski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 4154
aq.jpg https://boingboing.net/2020/03/04/aquascape-railroad.html

Modernizacja oświetlenia w 200l Paludarium

Gumloke w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2773
Cześć, Po 4 latach zamierzam założyć zbiornik jeszcze raz. W ciągu tego czasu świetlówki straciły trochę na żywotności. Nie świecą już tak jak kiedyś, dlatego przy okazji chciałem wymienić oświetleni...

Czy aquascapingu można się nauczyć?

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 4675
Czy aquascapingu można się nauczyć? To pytanie zadaje sobie wiele osób, które wchodzi na nasze Forum po raz pierwszy. Często mawiamy iż do tego trzeba mieć zdolności - lub "z tym trzeba się uro...

Mi sie nie podoba

Nameles w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 3085
Oooola - Wszystkim Patrze sie i patrze -- i mi sie NIE podoba - Wybaczcie ale nie moge wsadzic foto

Jak wam sie podoba mój baniaczek?

amator 24 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 20 · Wyświetlenia: 8730
1500052863598.jpg Wysłane z LG-M250 przy użyciu aplikacji mobilnej roslinyakwariowe.pl

Statystyki

Ten temat przegląda 410 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570935
 •  Liczba wątków: 48795
 •  Użytkownicy: 36925

•  Najnowszy użytkownik: Piorunek112

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 410 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.