Coś dla miłośników bojowników... - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Coś dla miłośników bojowników...

Liczba wyświetleń: 2973·Odpowiedzi: 1
Ryby w akwarium roślinnym - dobór obsady, metody karmnienia, profilaktyka i leczenie.

FoCuS_PL
Ranga: Z dużym doświadczeniem

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Totik Kryspinów
Ale masakra, ciekawe czy inne ryby też podobnie hodują. Po takiej butelce, kula może być dla bojownika zmianą na lepsze...

Totik
Ranga: Aktywny użytkownik

Miasto: Kryspinów

Powrót do Zwierzęta

Powiązane tematy

462567088_412497971936673_3083659759601222666_n.jpg

Coś białe, ślimakowe, identyfikacja

Konstruktor88 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 3053
Cześć, Zauważyłem takie robale przy dnie, kręcą się między kamieniami, zdjęcie poniżej, czy to wypławki i NO Planaria pomoże?
IMG_20220624_112059.jpg

Karminik dla ryb

Hubertus w Zwierzęta · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 4938
Witam, Panowie (i Panie), jaka jest Wasza opinia na temat tych karmników, obecnych od jakiegoś czasu na allegro: http://allegro.pl/automatyczny-karmnik-dla-ryb-do-akwarium-2x-24h-i1551281129.html ...
YouTube

Przegląd pokarmów dla zbrojników

Piotr Baszucki w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1379
Zapraszam do obejrzenia.
YouTube

Nowości dla krewetek od Qualdrop

Piotr Baszucki w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 4077
Zapraszamy do obejrzenia kolejnego filmu Szopena. Opisy prezentowanych produktów znajdziecie tutaj

Litraż dla krewetki filtrującej

Valeska w Zwierzęta · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 4275
Witam wszystkich :) Mam dwa pytania odnośnie krewetek filtrujących (Atyopsis moluccensis), bo w necie znajduję sprzeczne informacje (lub żadne ;). Mianowicie - 1) czy można je trzymać pojedynczo, czy...

Dodatek soli dla tęczanek i innych ryb

Anonim 59529 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 5439
Witam Mam obecnie w akwarium 6 tęczanek neonowych, 4 kiryski i otoska. Jak na giełdzie kupowałem te tęczanki gościu mi powiedział że to ryby z wód słonawych więc należało by dodać troche soli niejodo...

Pokarm dla Otosków i Kirysków Pigmejów

Marcin Cichosz w Zwierzęta · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 10781
Cześć. Chciałbym prosić o pomoc w doborze odpowiednich pokarmów dla moich ryb. Na rynku pokarmów jest ogrom i można się zgubić. Mam w akwarium Otosy i Kirysy Pigmeje. Chciałbym dla obu tych gatunków ...

Czy jej coś dolega

Destillat w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 3350
:D Witam wszystkich! Akwarium ma 120l i ma około 1 miesiąc. Filtr zewnętrzny, temperatura wody wynosi 25.5 stopnia niestety nie robiłem żadnych testów wody. Oświetlenie z pokrywy. W akwarium mam żywe ...

Pijawkopodobne "coś"

bartosz34 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 5806
Właśnie wyczyściłem filtr i przepłukałem go w wiaderku w wodzie w akwarium. Po odstaniu wody patrzę a na dnie jakieś pijawkopodobne draństwo dlugie na około 1cm jak się rozciągnie. W sumie znalazłem z...

Femanga Vurzel Aktiv a szkodliwość dla Zbrojników

Anonim 59387 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 4239
Witam. Czy ktoś może napisać jaka jest szkodliwość Femangi Vurzel Aktiv dla ryb szczególnie dla Zbrojników. Ktoś ma doświadczenie z tym preparatem?

Statystyki

Ten temat przegląda 264 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571616
 •  Liczba wątków: 49482
 •  Użytkownicy: 36915

•  Najnowszy użytkownik: lupus1

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 264 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.