Według teorii dedykowany do Lamp chihiros ale ciekawy jestem czy dałby radę z skylightem. Niestety ten Stojak dedykowany do hyperbarów nie jest możliwy u mnie do założenia ze względu na niestandardowe wymiary akwarium akwarium 70cm i chciałbym mieć stelaż na tylniej szybie.
Deckard1979 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 9770
Cześć wszystkim,
Mam nadzieję, że ktoś z Was będzie w stanie mi pomóc lub miał podobne doświadczenie.
Posiadam lampę Hyperbar FXL 75, która do tej pory działała bez zarzutu. Niedawno zmieniłem dosta...
Piotr Baszucki w Oświetlenie· Odpowiedzi: 63 · Wyświetlenia: 45279
Nadchodzi kolejna nowość marki Skylight - czyżby kolejni następcy w wbudowanym WiFI?
Niebawem się okaże.
Aktualizacja: link do oferty w sklepie:
https://sklep.roslinyakwariowe.pl/advanced_search_...
Martino w Oświetlenie· Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 5088
Hej, zastanawiam się nad zmianą lampy z Skylight Aqi 80 na nowszy model Skylight HyperBar, kusi mnie tylko sterowanie przez WiFi poza domem, czy ktoś zmieniał te lampy jest jakaś odczuwała roznica w ś...
korben28 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 3593
Czy wie ktoś może czy ta firma to ma jakiś dział wsparcia do którego można naskrobać maila ? Mam problem z lampami hyperbar, wisi ich u mnie trzy nad akwarium, dwie fm i jedna fs, chodzi o to że po ak...
krzychu777 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 3114
Dzień dobry.
Planuje akwarium 90x45x45 i zastanawiam się nad doborem oświetlenia.
Po pierwsze, czy lampa skylight hyperbar 75 cm nie będzie pozostawiać niedoświetlonych miejsc po bokach?
I drugi...
DonCicio w Oświetlenie· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2611
Witam będę zakładał zbiornik o wymiarach 60x40x36 i tutaj pytanie odnośnie oświetlenia chihiros wrgb 2 czy skylight hyperbar akwarium będzie na podłożu aktywnym rośliny średnio wymagające i wymagające...
Statystyki
Ten temat przegląda 823 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 570993
• Liczba wątków: 48803
• Użytkownicy: 36934
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 823 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej