Aplikacja akwarystyczna na Androida
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Korzystam od lat z aplikacji Aquarium Assistance jednak po zmianie telefonu nie jest dostępna w sklepie 😞 Jakie aplikacje używacie, jaką polecacie?
-
Badman
●
- Ranga: Aktywny użytkownik
- Miasto: Góra
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Badman napisał(a):Korzystam od lat z aplikacji Aquarium Assistance jednak po zmianie telefonu nie jest dostępna w sklepie 😞 Jakie aplikacje używacie, jaką polecacie?
A nie chodzi przypadkiem o to?
- Załączniki
-
-
-
FoCuS_PL
●
- Ranga: Z dużym doświadczeniem
Tak to ta. Autokorekta zmieniła słowo 😁 Dla mojego Redmi 12 jest niedostępna
-
Badman
●
Wolałbym nic nie instalować spoza google. Dlatego szukam alternatywy dla aplikacji Aquarium Assistant
-
Badman
●
Obecnie korzystam z aplikacji Aquarimate – jest bardzo rozbudowana, choć w podstawowej wersji darmowa tylko część funkcji. Oprócz tego polecam Aquadvisor (webowa wersja), którą można dodać jako skrót na ekranie telefonu. Czasem warto też poszukać plików APK starszych aplikacji, ale trzeba uważać na źródła.
-
Kimberly
●
- Ranga: Początkujący
Powiązane tematy
Hej
W tym filmie prezentujemy zupełnie nową lampę Twinstar S serii 5. Twinstar w końcu wprowadził na rynek inteligentną lampę LED sterowaną aplikacją! ?si=zHqoT_U-z4-Z-73a
W kwietniu tego roku odbyła się wystawa akwarystyczna zorganizowana przez Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystyczne. Wystawa dostępna była dla zwiedzających przez całe 2 tygodnie od 7 do 15.04,2018r. ...
Znalazłem taką recenzję, przygotowaną przez "ambasadora", materiału nie oceniam, po prostu wklejam, może ktoś będzie chciał zobaczyć aplikację na "na żywo".
Zapraszamy do obejrzenia filmu prezentującego wykorzystanie aplikacji Tetra na smartfony, służacej do prawidłowego odczytu i interpretacji wyniku testów akwarystycznych...
Czytaj więcej »
ipad.jpg
Wersja dla Androida:
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.tetra.aquarium
Wersja dla iOS:
https://itunes.apple.com/de/app/tetra-aquarien/id674555200?mt=8&uo=4
Zainstalowałem aplikację Tropici do prowadzenia akwarium przez pierwsze 90 dni i zauważyłem ciekawą rzecz.
Wcześniej zalecali start z nawożeniem dopiero od 21 dnia. W nowej wersji-już od dnia 3 (jeśl...
Witam, mam pytanie odnośnie soli do akwarium, nie chodzi mi tu o akwarium morskie, tylko o uzupełnienie minerałów w słodkowodnym akwarium, by woda była bardziej kralowna, by sól zwalczała pierwotniaki...
Witam,
Chciałbym pochwalić się moim projektem i wykonaniem lampy akwarystycznej:
_DSC1440.JPG
_DSC1463.JPG
Urządzenie składa się:
36 diod x 3W Epiled (ca.108W):
12 szt. 8500K
12 szt. 6500K
6...
Cześć,
Planuje uruchomić sobie słoiczek(10l) i będę robił mini lampę podwieszana ale oczywiście zależy mi na jak najmniejszych kosztach, wiec chce kupić zwykła żarówkę energooszczędna 5w(te akwarysty...
|
|