Ja przestałem oglądać jak zobaczyłem akwarium morskie 130 litrów z hepatusem. To tak, jakby do 40 litrowej kostki wsadzić skalara. O ile sobie cenię produkty Skylighta, to jednak takie podejście do akwarystyki mi się nie podoba.
Piotr Baszucki w Oświetlenie· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 3879
skylight-parmaster-lampa.jpg
Skylight PARMASTER to lampa LED do zadań specjalnych - miękkie, równomierne światło z odbłyśników i soczewki pokrywają duży obszar nawet w szerokich akwariach co nawiązu...
Jacek Pawłowski w Oświetlenie· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 687
Hej
Pachi przedstawia/ porównuje lampy firmy Skylight wszystkie modele. Przy okazji omawia, które z nich pasują do jakich zbiorników/aranżacji.
Film po niemiecku.
Piotr Baszucki w Oświetlenie· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1476
Zapraszam do obejrzenia filmu Przemka na kanale Skylight.
Link do opisu produktów:
https://sklep.roslinyakwariowe.pl/advanced_search_result.php?keywords=hyperspot+fm&search_in_description=0&...
Sigi w Oświetlenie· Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 13744
Witajcie,
dzisiaj lampa nie uruchomiła się, dopiero zadziałała gdy włączyłem aplikacje.
Wyjeżdzam na 2 tygodnie na urlop i wolałbym by rośliny miały światło w tym czasie...
Co mogę zrobić by np. manua...
Piotr Baszucki w Oświetlenie· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 5165
foqqual-11.png
Nowość w ofercie polskiej marki Skylight.
Skylight FOQAL to nowoczesna seria lamp akwariowych LED, zaprojektowana z myślą o średnio wymagających i wymagających roślinach. To bardzie...
arcwarden w Oświetlenie· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2986
Hi zakupiłem tą lampę do kostki 30x30 i mam problem z nią mianowicie w aplikacji presety są zbugowane nie działają poprawnie kolumny z lewej strony jak kafelki
1A 2A 3A
1B 2B 3B
1C 2C 3C
1D 2D 3D
1...
korben28 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 3580
Czy wie ktoś może czy ta firma to ma jakiś dział wsparcia do którego można naskrobać maila ? Mam problem z lampami hyperbar, wisi ich u mnie trzy nad akwarium, dwie fm i jedna fs, chodzi o to że po ak...
Statystyki
Ten temat przegląda 439 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 570947
• Liczba wątków: 48798
• Użytkownicy: 36926
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 439 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej