Gdzie zamówić biala folie na tlo ale o szerokości 65 cm? Folie sprzedawane w sklepach akwarystycznych mają przeważnie 50 cm czyli trochę brakuje. Pozdrawiam Tomek
ryba zdzisu w Oświetlenie· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 2728
Cześć,
Mam pomysł aby zwiększyć moc oświetlenia
Mianowicie chciałbym wyłożyć pokrywę od środka odblaskową stroną folii aluminiowej na zdjęciach widać ile światła sie traci.
Co myślicie o tym pomyśle...
Albinn88 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 841
Witam.Od kilku dni mam zamiar wyłożyć wnętrze pokrywy folią aluminiową (ze sklepu).
I nie wiem czy to dobry pomysł.Poprzednie odbłyśniki zmatowiały w drastycznym tempie.Dlatego chcę wypróbować coś inn...
king1000 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 834
Zastanawiałem się czy to dobry dział, ale jak zły to proszę o przeniesienie do działu Glony.
Do rzeczy, czy wyklejenie całej pokrywy taśmą aluminiową może być przyczyną pyłu na szybie?
Pytam, poniew...
Czesc
Mam tlo strukturalne do akwarium z pustym tylem. Chcialbym je wypelnic by woda nie stala itp. Czym polecacie wypelnienie tego ustrojstwa :D by nie mialo to wplywu na pramatery wody?
Kecaj23 w Glony· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1646
Witam. Tak jak zamieszczone w tytule chcialem pokazac jak zwalczylem glony. Pisze bo sam szukalem jak ich sie pozbyc i moze komus to pomoze z walka. ZAlozylem nowa kostke i po ok 2tyg dniach pojawily ...
forresty w Oświetlenie· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 593
Witam,
Zakładam mały zbiornik . mam stare akwarium 45l i problem jest z nim taki że ono ma 40cm szer. Chciałbym dobrac do niego jakies oświetlenie, ale z tego co sie zorientowałem to aby zmieścić w n...
Legons w Glony· Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 2799
Co to moze byc? Niewlasciwa filtracja czy mozeto pierwotniaki?
Fluval 305
Plus wwnetrzny o przeplywie 1000l na h, akwarium 240l/
http://img826.imageshack.us/i/img0038yv.jpg/
aquamateo w Nawożenie· Odpowiedzi: 29 · Wyświetlenia: 4853
Witam wszystkich i bardzo prosze o pomoc szczegolnie zaloge sklepu bo mam nadzieje ze w swojej wieloletniej praktyce moze Wy mieliscie stycznosc z takim problemem i bedziecie mogli udzielic fachowej p...
Statystyki
Ten temat przegląda 348 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 570983
• Liczba wątków: 48800
• Użytkownicy: 36930
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 348 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej