Tła z błękitnym gradientem z efektem nieba - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Tła z błękitnym gradientem z efektem nieba

Liczba wyświetleń: 1213·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.

Miło nam poinformować iż do oferty sklepu trafiły długo wyczekiwane tła z efektem nieba, które nie wymagają dodatkowego podświetlenia. Nieprzezroczyste tapety pozwalają uzyskać natychmiastowy efekt "wow" w każdym akwarium - można docinać na dowolny wymiar......czytaj więcej »

Link do sklepu: https://sklep.roslinyakwariowe.pl/advan ... =0&sort=4a
Załączniki
folia.jpg
tlo2.jpg
tlo2.jpg (376.95 KiB) Przeglądane 1212 razy

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

maxresdefault.jpg

Tutorial - jak wykonać akwarium z efektem zatopionych drzew

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 4835
Zapraszam do obejrzenia i spróbowania :)
19a01124ffece7e4fc83146dd2df62e0.jpg

Wybór tła - białe matowe vs mist

cyberain w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 7241
Witam, stoję przed dylematem, może ktoś z Was mi pomoże ;) Chce kupić tło do akwarium, mam na oku tło mist jakie można dostać w sklepie RA oraz białe matowe jak folia samoprzylepna. Czym różnią się mi...

Trudny do usunięcia osad na szybie od foliowego tła

Cytrynka w Szkło i meble · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 3389
Cześć, po 5 latach funkcjonowania mojego LT postanowiłam zrobić restart i zmianę aranżacji. Po odklejeniu tła, którym było takie czarne, foliowe tło przyklejone przed laty na wodę z płynem do mycia na...

Podświetlania tła mist (50 cm)

salava8 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 17 · Wyświetlenia: 13046
Witam wszystkich, czy ktoś z was zna jakiś tani i efektywny sposób na podświetlenie tła? Pierwsze do głowy przychodzą mi ledy. Może paski led? Pytanie jakie? Z tym, że nie mam lutownicy i nie umiem lu...

Akwaria z efektem dzikości

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 20 · Wyświetlenia: 12523
dzikie.jpg Akwaria holenderskie rządziły się zawsze swoimi prawami, lecz akwarystyka roślinna jako taka nie ogranicza się wyłącznie do przestrzegania ścisłych zasad kompozycyjnych. Istnieje całkiem...

Budowa tła

Michał.Waw w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 4474
Witam, Jestem na etapie projektowania paludarium bez fauny tylko z częścią podwodną i rybkami, czy mogę zrobić tło z pianki montażowej i pomalować sprayam? Tło nie będzie miało styczności z wodą....

Statystyki

Ten temat przegląda 413 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570951
 •  Liczba wątków: 48798
 •  Użytkownicy: 36926

•  Najnowszy użytkownik: dariusz_Ślaziński

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 413 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.