Miło nam poinformować iż do oferty sklepu trafiły długo wyczekiwane tła z efektem nieba, które nie wymagają dodatkowego podświetlenia. Nieprzezroczyste tapety pozwalają uzyskać natychmiastowy efekt "wow" w każdym akwarium - można docinać na dowolny wymiar......czytaj więcej »
Witam, stoję przed dylematem, może ktoś z Was mi pomoże ;)
Chce kupić tło do akwarium, mam na oku tło mist jakie można dostać w sklepie RA oraz białe matowe jak folia samoprzylepna. Czym różnią się mi...
Cytrynka w Szkło i meble· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 3389
Cześć, po 5 latach funkcjonowania mojego LT postanowiłam zrobić restart i zmianę aranżacji. Po odklejeniu tła, którym było takie czarne, foliowe tło przyklejone przed laty na wodę z płynem do mycia na...
salava8 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 17 · Wyświetlenia: 13046
Witam wszystkich, czy ktoś z was zna jakiś tani i efektywny sposób na podświetlenie tła?
Pierwsze do głowy przychodzą mi ledy. Może paski led? Pytanie jakie? Z tym, że nie mam lutownicy i nie umiem lu...
dzikie.jpg
Akwaria holenderskie rządziły się zawsze swoimi prawami, lecz akwarystyka roślinna jako taka nie ogranicza się wyłącznie do przestrzegania ścisłych zasad kompozycyjnych.
Istnieje całkiem...
Witam,
Jestem na etapie projektowania paludarium bez fauny tylko z częścią podwodną i rybkami, czy mogę zrobić tło z pianki montażowej i pomalować sprayam? Tło nie będzie miało styczności z wodą....
Statystyki
Ten temat przegląda 413 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 570951
• Liczba wątków: 48798
• Użytkownicy: 36926
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 413 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej