Benuchii w Oświetlenie· Odpowiedzi: 34 · Wyświetlenia: 12175
Witam proszę o opinię na temat tych 3 lamp ewentualnie jakiś innych która byłaby najlepszym wyborem do kostki aquael 30l żeby roślinki fajnie rosły bo zależy mi na mini dżungli.
Aquael slim duo 10w
Su...
Dejv95 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2027
Witam mam pytanie czy ma ktoś doświadczenie z belkami sun sun? Konkretnie chodzi mi o model
Lampa SunSun ADE-900C 28W
Myśle czy nie zakupić tej belki jako dodatkowej - trzeciej już w akwarium 100cm...
Anonim 59529 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 7529
Witam
Posiadam 112 litrowe roślinne akwarium. Rośliny pospolite jak nurzaniec, kryptokoryna, żabienica itd. Miałem swego czasu belke 2 x24 wat T5 świetlówki. Rośliny ładnie mi na niej rosły(świetlówk...
Sebastian1977 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 18 · Wyświetlenia: 6705
Czy ktoś z Was używał tej lampki?Chętnie wysłuchałbym opinii.Dość zainteresowała mnie ta lampa.Zauważam , że ostatnio dużo się pisze o lampach emitujących wielokolorowe światło.
jacw w Oświetlenie· Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 3255
Cześć,
większość z Was posiada oświetlenie na power ledach, albo świetlówkach. Trudno zaś o opinie na temat gotowych modułów. Zastosowałem je, ale przez brak konkretnych opisów zasiało się ziarno ni...
Hati2999 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 2635
Witam
Mam zamiar założyć akwarium typu low tech, ziemia ogrodowa, rośliny słabo i średnio wymagające.
Akwarium profilowane 112l, długość 80 cm.
Wiem, że temat już się pojawiał, ale nie mogę się zd...
promil89 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 62 · Wyświetlenia: 12843
Witam.
Będę robił restart swojego akwarium 30 l. Bardzo spodobała mi się aranżacja z wykorzystaniem roślin mało wymagających typu anubiasy, bucki i mchy. Coś w takim stylu jak na zdjęciu. Czy do tego...
prcz0 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1320
Hej.
Czy ktoś używał tej lub podobnej świetlówki?
https://sklep.roslinyakwariowe.pl/oswietlenie/swietlowki-t8/swietlowki-t8/15w-45cm/swietlowka-azoo-tripower-light-44cm-p-32984.html
Moje akwarium to...
Statystyki
Ten temat przegląda 470 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571600
• Liczba wątków: 49479
• Użytkownicy: 36913
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 470 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej