Opinie o świetlówkach Hagena - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Opinie o świetlówkach Hagena

Liczba wyświetleń: 1011·Odpowiedzi: 1
Wybór modelu lampy i konfiguracja ustawień. Pomysły na rozbudowę fabrycznych pokryw.

26 wrz 2004, 21:05 Opinie o świetlówkach Hagena  (#1)  

Prosiłbym jeszcze o opinie nt świetlówek typu Aga-glo, Flora-glo itp. Czy warto tyle płacić?Jaka jest ich skuteczność?

Gość

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
enigma Wrocław
DarekG napisał(a):Prosiłbym jeszcze o opinie nt świetlówek typu Aga-glo, Flora-glo itp. Czy warto tyle płacić?Jaka jest ich skuteczność?

Jakość dobra ale IMHO lepiej kupić tld i/lub aquarelki

enigma
Ranga: Zasłużony akwarysta

Miasto: Wrocław

Powrót do Oświetlenie

Powiązane tematy

20231231_133603.jpg

Oświetlenie do 30l opinie

Benuchii w Oświetlenie · Odpowiedzi: 34 · Wyświetlenia: 12175
Witam proszę o opinię na temat tych 3 lamp ewentualnie jakiś innych która byłaby najlepszym wyborem do kostki aquael 30l żeby roślinki fajnie rosły bo zależy mi na mini dżungli. Aquael slim duo 10w Su...
YouTube

Belka AquaEL Leddy Slim - opinie

Piotr Baszucki w Oświetlenie · Odpowiedzi: 74 · Wyświetlenia: 70367
Znalazłem dla Was recenzję Andrzeja Szklannego na youtube, może komuś się przyda.

Sinkor maister opinie

ravenice8888 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 4491
Witam. Ktoś może posiada i się wypowie na temat Sinkor Maister.

Opinie odnoście belki sun sun.

Dejv95 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2027
Witam mam pytanie czy ma ktoś doświadczenie z belkami sun sun? Konkretnie chodzi mi o model Lampa SunSun ADE-900C 28W Myśle czy nie zakupić tej belki jako dodatkowej - trzeciej już w akwarium 100cm...

Dlaczego na ledach rosną mi glony a na świetlówkach nie?

Anonim 59529 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 7529
Witam Posiadam 112 litrowe roślinne akwarium. Rośliny pospolite jak nurzaniec, kryptokoryna, żabienica itd. Miałem swego czasu belke 2 x24 wat T5 świetlówki. Rośliny ładnie mi na niej rosły(świetlówk...

Lampa Led Kessil A160WE Tuna Sun - Opinie

Sebastian1977 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 18 · Wyświetlenia: 6705
Czy ktoś z Was używał tej lampki?Chętnie wysłuchałbym opinii.Dość zainteresowała mnie ta lampa.Zauważam , że ostatnio dużo się pisze o lampach emitujących wielokolorowe światło.

Moduły led Samsunga - oświetlenie główne. Jakie są opinie?

jacw w Oświetlenie · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 3255
Cześć, większość z Was posiada oświetlenie na power ledach, albo świetlówkach. Trudno zaś o opinie na temat gotowych modułów. Zastosowałem je, ale przez brak konkretnych opisów zasiało się ziarno ni...

Proszę o opinię w sprawie konkretnych oświetleń

Hati2999 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 2635
Witam Mam zamiar założyć akwarium typu low tech, ziemia ogrodowa, rośliny słabo i średnio wymagające. Akwarium profilowane 112l, długość 80 cm. Wiem, że temat już się pojawiał, ale nie mogę się zd...

Proszę o opinie w sprawie oświetlenia

promil89 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 62 · Wyświetlenia: 12843
Witam. Będę robił restart swojego akwarium 30 l. Bardzo spodobała mi się aranżacja z wykorzystaniem roślin mało wymagających typu anubiasy, bucki i mchy. Coś w takim stylu jak na zdjęciu. Czy do tego...

Świetlówka AZOO Tri-Power Light - proszę o opinię

prcz0 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1320
Hej. Czy ktoś używał tej lub podobnej świetlówki? https://sklep.roslinyakwariowe.pl/oswietlenie/swietlowki-t8/swietlowki-t8/15w-45cm/swietlowka-azoo-tripower-light-44cm-p-32984.html Moje akwarium to...

Statystyki

Ten temat przegląda 470 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571600
 •  Liczba wątków: 49479
 •  Użytkownicy: 36913

•  Najnowszy użytkownik: veronika_lot

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 470 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.