Piotr Baszucki w Nawożenie· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1881
471269531_10161273820782635_3518008945811850222_n.jpg
Nowo założone akwarium to delikatny ekosystem, który dopiero się kształtuje. Choć z zewnątrz wygląda na gotowe - woda jest klarowna, rośliny pos...
arkkab w Nawożenie· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1680
Cześć wszystkim,
po filmie Filipe Oliveira:
zacząłem się rozglądać za produktami z których korzysta Filip. Używa on Seachem Tabs. Jednak jakie było moje zdziwienie gdy spojrzałem na skład tych table...
DamianS w Nawożenie· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2862
Witam szanownych kolegów i koleżanki.
Przymierzam się do startu zbiornika i zastanawiam się jak używać potasu od Seachem.
Używał ktoś z was może tego na starcie? Czy dozować trzeba codziennie czy co d...
e2rdos w Nawożenie· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 7273
Witam serdecznie.
Przeszukując internet i kolejne fora akwarystyczne w poszukiwaniu upragnionej odpowiedzi na odwieczne pytanie "ILE NAWOZIĆ I JAK CZĘSTO ABY NIE ZACHWIAĆ W AKWARIUM STOSUNKÓW NPK...
riopurus w Nawożenie· Odpowiedzi: 37 · Wyświetlenia: 15657
Może ktoś stosuje te sole a zarazem jest "biegłym chemikiem amatorem"
Interesuje mnie czy na podstawie opisu stosowania i podanego skladu "wyczerpującego"
można przeliczyć na ppm (mg/l), ile jest po...
salava8 w Nawożenie· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 4994
Cześć, do dyspozycji mam następujące linie nawozowe: Green Aqua, Aqua Forest, Seachem.
Mam dylemat. Może ktoś z Was ma doświadczenie z tymi nawozami? Godne polecenia czy raczej odradzacie? :)
Dane ak...
marianski92 w Nawożenie· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1304
Cześć,
Co myślicie o nawozach firmy seachem? Z tego co widziałem mają całą kolekcję ale czy wszystko jest niezbędne? Chciałbym coś kupić z tej firmy ale nie za miliony monet. Czy podstawowe nawożenie ...
Statystyki
Ten temat przegląda 554 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 570936
• Liczba wątków: 48795
• Użytkownicy: 36925
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 554 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej