Lampka wygląda jak taka z IKEA a CO2 wpakowali tam chyba tylko dla zwiększenia wartości. Kartoników na zapakowanie każdego elementu osobno więcej niż tego akwarium.
aureum w Filtracja· Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3148
Witam,
W związku z podaniem leku CFM przy którym napisane jest żeby silnie na powietrzac, odłączyłem deszczownie i uruchomiłem bąbelki. Czy tak to powinno wyglądać? W toni pływa pełno mikrobabelkow. ...
Piotr Baszucki w Filtracja· Odpowiedzi: 66 · Wyświetlenia: 20991
skimmer-aquael-1.jpg
O ostatnim roku Aquael zakupił w naszym sklepie wszystkie dostępne skimmery powierzchni wody...wiedzieliśmy, że szykują coś nowego...i o to jest :)
Niebawem pierwsze testy, pók...
BOROTom w Filtracja· Odpowiedzi: 70 · Wyświetlenia: 16619
Hej.
W moim akwarium 540l "skończył się" jbl 1901 zaczął cieknąć i nic nie pomaga.Szukam nowego w rozsądnej cenie i chciałem zapytać o wasze spostrzeżenia i co proponujecie.
Wysłane z Redm...
Badman w Filtracja· Odpowiedzi: 18 · Wyświetlenia: 7355
Ponieważ na wiosnę zamierzam kupić akwarium Aquael Glossy 100, czyli pojemność 215 l wcześniej chcę zakupić filtr kubełkowy Unimax 500.
Aktualnie mam Unimax 150, który filtruje akwarium 112 l, kolega ...
aureum w Filtracja· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2114
Witam,
Mam sporo pylkow w wodzie, zwłaszcza jak dotknę roślin to się tego dużo wydobywa z podloza. Mam aktywne a na nim żwirek choć przez dosadzanie to wylazł aktywny trochę na zewnątrz.
Mam filtr A...
marlowe w Filtracja· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1478
Filtr unimax 500 mam od jakiś ośmiu lat, jednak od dobrych 5 lat nieużywany. Jak wiadomo model ten ma dwa wloty i dwa wyloty.
Dziś w wannie próbowałem go reanimować, woda szybko przepływa tylko z jedn...
waldimaszewski w Nawożenie· Odpowiedzi: 27 · Wyświetlenia: 10681
Witam, ostatnio tak sie zlozylo ze z racji posiadania menzurki laboratoryjnej 500 ml naszla mnie chec sprawdzenia pojemnosci butelki na nawozy FERKA 500ml,
po odmierzeniu 500 ml wody w menzurce i prze...
ryba zdzisu w Filtracja· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2817
Hej,
Mam filtr aquael turbo 500 filtr ma ok. 4 miesiące i od 2 dni brzęczy jakby były nie równe łopatki wirnika, kilkukrotnie sprawdzałem wirnik czyściłem go i wkłady i odpowietrzałem filtr i nadal to...
nebiz w Filtracja· Odpowiedzi: 18 · Wyświetlenia: 5641
Wiem, że jest bardzo dużo tematów o doborze filtra, ale chciałbym abyście po raz kolejny pomogli początkującemu.
Poszukuję filtra do 160 litrowego towarzyskiego akwarium.
Założenie ma być takie, że ma...
Lambert w Technika CO2· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2397
Witam. Mam pewien problem z którym nie umiem sobie sam poradzić a może ktoś z Was sie spotkał z podobna sytuacją.
Posiadam baniak 250l, pod który podłączony jest kubełek eheim 2274 i zestaw co2 z komp...
Statystyki
Ten temat przegląda 338 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571616
• Liczba wątków: 49482
• Użytkownicy: 36915
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 338 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej