(film) Padła ryba. Co zrobić?- j.niemiecki - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

(film) Padła ryba. Co zrobić?- j.niemiecki

Liczba wyświetleń: 2364·Odpowiedzi: 1
Ryby w akwarium roślinnym - dobór obsady, metody karmnienia, profilaktyka i leczenie.
Zaloguj się, aby zmienić widok
Cześć
Stefan proponuję, żeby padnietej rybie zrobić zdjęcie i pokazać w sklepie zoologicznym - co o tym sądzicie? U mnie w mieście nie ma dobrych 'sprzedawców/sklepów", więc czy to by pomogło, prędzej w necie znajdzie się informacje o chorobie.

?si=kZzwc6zkdTNaZnst

Jacek Pawłowski
Ranga: Z dużym doświadczeniem

Nie wiem jakiej jakości musiałyby być to zdjęcia, a poza tym zdjęcia to ciut za mało.
Gdyby w sklepie mieli mikroskop i do tego kogoś, kto został przeszkolony w zakresie rozpoznawania chorób ryb to co innego...

FoCuS_PL
Ranga: Z dużym doświadczeniem

Powrót do Zwierzęta

Powiązane tematy

YouTube

Film Ślimak który zjada krasnorosty

Jacek Pawłowski w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1643
Hej Film po niemiecku. Miłego oglądania. ?si=14HIDJMgvglFjRGl
YouTube

Film Wywiad z Simonem Forkelem

Jacek Pawłowski w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1244
Hej Film dla pasjonatów Albumów i Skalarów. Simon ma naprawdę olbrzymie zbiorniki w swojej hodowli oraz piękne ryby. Btw Mam nadzieję, że administrator nie usunie tego posta. &t=?si=XWs-oepEIpP...
YouTube

Film - 10 gatunków ryb stadnych

Jacek Pawłowski w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1597
Hej Film o 10 gatunkach ryb stadnych ( pływających w ławicy w zbiorniku) wg Liquid nature. Film po niemiecku. &t=?si=0Ve8tzflwxICillB
IMG_0865.JPG

Czy ryba jest w ciąży ?

Juta w Zwierzęta · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2830
JesCze jeden wątek zakładam , z pytaniem czy to danio może być w ciąży ? Czy to takie jest z brzuszkiem ? Wysłane z iPhone przy użyciu aplikacji mobilnej roslinyakwariowe.pl
YouTube

(film yt) Pomoc w diagnozie choroby.

Agrabel w Zwierzęta · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2238
Witam, co dolega brzance mszystej? Parametry wody są w normie jak mierzyłem. NO3 15, NO2 0, KH 2, GH 8, PH 6.5 CL 0. CO2 30. Przesyłam link do filmu na YouTube najlepiej widać, że coś jest nie tak. P...
YouTube

Drobniczka - ryba do nano zbiorników

Piotr Baszucki w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1454
Zapraszam do obejrzenia filmu Tyrrila.

Co zrobić z ikrą otoska?

Scenery Stone w Zwierzęta · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2896
Cześć, Dzisiaj odławiałem otoski że swojej 72, złowiłem jedną, chciałem ją wyciągnąć z siatki chwytałem po bokach i wytrysła ikra resztę delikatnie wycisnąłem, ikre włożyłem do pojemnika z napowietrza...

Nieznana ryba.

szwajcar18 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 4221
Witam wszystkich. Pomoże ktoś w rozpoznaniu tej ryby. 20190707_214323.jpg

Nagle zdechła ryba, nad ranem znalazłam dwie kolejne nieżywe

emilion123 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 3828
Wczoraj po 18 byłam w sklepie zoologicznym. Kupiłam karmę (Hikari Fancy Guppy). Kupowałam ją ostatnio na początku mojej przygody z akwarystyką, która zaczęła się zimą. Stosowana na początku sama, późn...

Ryba ma zaczerwienienia

Skalmar w Zwierzęta · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 3205
Moja ryba gupik (samica) ma zaczerwienienia w okolicy odbytu. Wygląda to jakby to zaczerwienienie było w środku ryby nie na skórze! Informacje o zbiorniku: 25l z pokrywą, jedna roślina, temperatura 2...

Statystyki

Ten temat przegląda 520 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570993
 •  Liczba wątków: 48803
 •  Użytkownicy: 36934

•  Najnowszy użytkownik: Laura

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 520 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.