Twinstar - lampy LED dla profesjonalistów - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Twinstar - lampy LED dla profesjonalistów

Liczba wyświetleń: 405·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Obrazek

Miło nam poinformować o wprowadzeniu do sprzedaży lamp LED marki Twinstar. Seria E oraz S gwarantują bujny wzrost roślin oraz niestpotykany na rynku wspołczynnik oddawania barw CRI 100...Czytaj więcej »

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

micmol.jpg

Nowość - lampy MICMOL

Piotr Baszucki w Oświetlenie · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 6950
micmol.jpg Miło mi poinformować o wprowadzeniu do oferty lamp LED marki MICMOL. To wiodący producent oświetlenia akwarystycznego, którego produkty zyskują ogromną popularność za oceanem i w Europie....
YouTube

Film Lampy Skylight - Pachi przedstawia

Jacek Pawłowski w Oświetlenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 637
Hej Pachi przedstawia/ porównuje lampy firmy Skylight wszystkie modele. Przy okazji omawia, które z nich pasują do jakich zbiorników/aranżacji. Film po niemiecku.

Aquael Leddy Slim BT - inteligentne belki LED z WRGB i UV-A

Piotr Baszucki w Oświetlenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1459
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/articles/aquael-leddy-slim-bt-inteligentne-belki-led-z-wrgb-i-uv-a_1_intro.jpg Nowa generacja kultowych belek Aquaela. Aquael zaprezentował nową linię oświ...
YouTube

Lampy Skylight FM w akcji

Piotr Baszucki w Oświetlenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1425
Zapraszam do obejrzenia filmu Przemka na kanale Skylight. Link do opisu produktów: https://sklep.roslinyakwariowe.pl/advanced_search_result.php?keywords=hyperspot+fm&search_in_description=0&...
YouTube

Nowe lampy ze stajni Chihiros

FoCuS_PL w Oświetlenie · Odpowiedzi: 34 · Wyświetlenia: 13678
No to oglądamy :-)
YouTube

Film Temperatura dla ryb i roślin w akwarium.

Jacek Pawłowski w Filtracja · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1529
Hej Ciekawe rozważanie na temat temperatury w akwarium .
YouTube

Film dla początkujących - serwis krok po kroku

Jacek Pawłowski w Sprzątanie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 983
Hej Fajny krótki film dla początkujących jak dbać o akwarium.
IMG_20260308_184419879.jpg

Oświetlenie pod pokrywę dla czerwonych roślin

realfish888 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2495
Szukam rozwiązania z oświetleniem dla mojego akwarium 140l (100x40). Chciałabym aby czerwone rośliny zrobiły się czerwone, ale też żeby światło dało się umieścić pod pokrywą. Póki co znalazłam tylko S...
129611 Ultra Slim 60_13.jpg

Lampy AquaEl Ultra Slim - nowość

Piotr Baszucki w Oświetlenie · Odpowiedzi: 34 · Wyświetlenia: 25774
129611 Ultra Slim 60_13.jpg Aquael wypuścił kolejną nowość - lampy Ultra Slim, w załączniku udostępniłem Wam instrukcję i fotki. Poniżej opis producenta: UltraSlim Światło jest niezbędnym czynniki...
384002697_1260816797970124_3504714882771522589_n.jpg

019l - 25x25x30 dla Rozbójnika ;)

vanplesniak11 w Akwaria · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 5719
Cześć ! Zawsze miałem zbiorniczek malawi, tym razem postanowiłem w biurze zrobić sobie kostkę o wymiarach powyższych. Filtr : Oase 75 bioStyle Oświetlenie : Chihiros CII Planowane podłoże: Amazonia...

Statystyki

Ten temat przegląda 583 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571614
 •  Liczba wątków: 49481
 •  Użytkownicy: 36914

•  Najnowszy użytkownik: michal_ramola

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 583 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.