Wybór modelu lampy i konfiguracja ustawień. Pomysły na rozbudowę fabrycznych pokryw.
Witam właśnie dotarła do mnie lampa Twinstar Light 60B II, z sterownikiem, i nurtuje mnie jedno pytanie w tym sterowniku można ściemniać, rozjaśniać, ustawić czas świecenia, 6 -8 -10 godzin, no i oczywiście wyłączyć włączyć. Ale czy jak ustawię czas np.8 godz świecenia, i jak się ściemni wyłączy,to czy muszę codziennie to robić,
-
guzi75
●
- Ranga: Zainteresowany tematem
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
-
FoCuS_PL
●
- Ranga: Z dużym doświadczeniem
Filmik bardzo ładny oglądałem już wcześniej nic z tego nie wynika nigdzie nie mogę się dowiedzieć czy ściemniacz pamięta o włączeniu następnego dnia czy muszę codziennie go ustawiać
-
guzi75
●
Tak, trzyma ustawienia. Ważne jest żeby włączyć dimmer o konkretnej godzinie, wtedy w następnych dniach będzie się o tej samej godzinie włączał i wyłączał po zadanym czasie.
-
FoCuS_PL
●
Dzięki sprawdzę bo jak tak to mi się włączy dopiero o 18😄😀
-
guzi75
●
To ustaw według tego, co chcesz uzyskać i daj znać, czy wszystko działa.
-
FoCuS_PL
●
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Witam, więc po sprawdzeniu, tak trzyma ustawienia, mnie tam 10 minut rozjaśniania i sciemniania wystarczy, najważniejsze że płynnie, tylko lipa jest z jednym, na tej lampie kontrolę mam na stałe gdybym mógł odłączyć założyłbym WiFi, a o co chodzi, a no właśnie chodzi o to, że przy tym kontrolerze wystarczy brak prądu i koniec nie ma ustawień i teraz wyjedzie gdzieś braknie prądu filtr wszystko się włączy a lampa ciemna trochę lipa z tym
-
guzi75
●
Powiązane tematy
Hej
W tym filmie prezentujemy zupełnie nową lampę Twinstar S serii 5. Twinstar w końcu wprowadził na rynek inteligentną lampę LED sterowaną aplikacją! ?si=zHqoT_U-z4-Z-73a
Cześć
Recenzja lamp Twinstar, oczywiście po niemiecku 😁 .
sline-new.jpg
Otrzymałem dziś e-mail z Twinstara:
Cieszymy się, że możemy podzielić się naszym najnowszym przełomem w technologii oświetlenia akwariowego.
Firma TWINSTAR ciężko pracowała nad stwo...
pomaranczowe.jpg
Good morning,
Almost 10 years ago, TWINSTAR was the first brand to launch full-spectrum RGBW aquarium lighting. In 2023 and after three intensive years of development, we are once...
Witam czy do tej belki {zdjęcie 1}, można dopasować jakiś kontroler LED. Wiem, że jest wbudowany ściemniacz, ale ponoć Twinstar LED Dimmer-kontroler {zdjęcie 2} , jest niekompatybilny. Czego można uży...
c-line3.jpg
Twinstar przesłał nam specyfikację najnowszych lamp: TWINSTAR LIGHT C III
Szczegóły w załączniku.
twin-4.jpg
Na Polskim rynku pojawiła się kolejna seria lamp Twinstar.
Tak nową III już serię opisuje producent:
Seria profesjonalnych lamp Twinstar III dedykowana do bogatych akwariów roślinnych. P...
Witam, czy ktoś się orientuje czy do belek twinstara można zastosować manualny ściemniacz?
Witam,
Aktualnie posiadam lampę Twinstar 1200S o mocy 110W. Oświetla ona akwarium długie na 120cm i wysokie na 60cm.
W sklepie zoologicznym widziałem ostatnio lampę Hyperspot Skylight które również...
Witam .
Jak w temacie .
Czy ktoś używa lub używał tej lampy .
Planuje ja zmienić w akwa 60cm długości w którym rzecz jasna intensywnie nawize i stosuje co2
|
|