Wideorelacja - najstarszy sklep akwarystyczny w Polsce - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Wideorelacja - najstarszy sklep akwarystyczny w Polsce

Liczba wyświetleń: 1090·Odpowiedzi: 1
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Piotr Baszucki Nowa Ruda
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych

Piotr Baszucki
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Nowa Ruda

Wspieram stronę kontem Premium
Akwaria

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Równie dawne (albo dawniejsze) początki miał sklep działający w Warszawie przy Nowym Świecie.
Jego początki to jeszcze okres międzywojnia. Wtedy sklep był zlokalizowany przy ulicy Miodowej.
Po wojnie właściciele wznowili działalność w 1947 roku, już przy Nowym Świecie.
Sklep nie wytrzymał zmian ustrojowych, powstających jak grzyby po deszczu przybytków zoologicznych w centrach handlowych, przegrał wreszcie z internetem i ostatecznie został zamknięty w roku 2010...

FoCuS_PL
Ranga: Z dużym doświadczeniem

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

YouTube

Hodowla krewetek Aqualife - wideorelacja

Piotr Baszucki w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1977
&t= Zapraszam do obejrzenia.
457364223_823669429750869_4751562143580269108_n.jpg

Josh Sim w Polsce

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2074
457364223_823669429750869_4751562143580269108_n.jpg Już niebawem okazja obejrzenia na żywo zakładania akwarium w galerii AquaShow Michała Adamka przez 7-krotnego mistrza świata w aquascapingu. A ta...
YouTube

Inspiracje z targów Aqua expo w Dortmundzie - wideorelacja

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2316
Aqua-Expo w Dortmundzie to największe targi akwarystyczne w Nadrenii Północnej-Westfalii. Targi odbywają się raz do roku. Targi Aqua-Expo oferują wiele interesujących i godnych zobaczenia atrakcji. ...
YouTube

Sklep Zoo Flottman w Niemczech

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1363
Zapraszam do obejrzenia. Przypominam o możliwości automatycznego tłumaczenia napisów na j.polski.
YouTube

Największy importer ryb tropikalnych w Polsce

Piotr Baszucki w Zwierzęta · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 3511
Zapraszam do obejrzenia wideorelacji.
myriophyllum.jpg

Aquarium Shop Color - wideorelacja

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2699
Zapraszam na wycieczkę :) Wygląd Myriophyllum w jednym z akwariów powala :) Muszą mieć super miękką wodę.
YouTube

Sklep aquascapingowy w Szwajcarii

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 3113
Zapraszam do obejrzenia wnętrz sklepu dedykowanego akwarystyce roślinnej i aquascapingowi, który powstał w Szwajcarii. Materiał okraszony jest pokazem zakładania akwarium.

Komputer akwarystyczny

Totik w Technika CO2 · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 6815
Mój komputer akwariowy "Skalar" powoli dogorywa, szukam jakiegoś zamiennika, może polecicie coś sensownego? Interesuje mnie coś co by miało następujące funkcje: - pomiar temperatury, najlep...

Mop akwarystyczny

Anonim 45734 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 11274
Witam! Mam zamiar zacząć rozmnażać rybki. Mniej więcej wiem już coś na ten temat, tylko mam problem, bo nie mam żadnego mchu, ale na wielu forach czytałem, że zamiar własnie mchu robi się tzw mop akw...

KNO3, KH2PO4, K2SO4- jaki producent/sklep w UK lub PL

bartosz34 w Nawożenie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2252
Witam, używam u siebie makro, które nabywałem od osoby która chwilowo zamknęła swój "domowy sklepik" i poszukuję sprawdzonego producenta lub sprzedawcy (UK lub Polska) który ma w swojej ofer...

Statystyki

Ten temat przegląda 355 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571609
 •  Liczba wątków: 49480
 •  Użytkownicy: 36914

•  Najnowszy użytkownik: michal_ramola

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 355 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.