Nowość Qualdrop: PhosEater - absorbent fosforanów - Forum Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Nowość Qualdrop: PhosEater - absorbent fosforanów

Liczba wyświetleń: 1486·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.

Marka Qualdrop wprowadziła do oferty absorbent fosforanów i krzemianów, którego rolą ma być pomoc w zapobieganiu i walce z glonami...Czytaj więcej »

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

micmol.jpg

Nowość - lampy MICMOL

Piotr Baszucki w Oświetlenie · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 7078
micmol.jpg Miło mi poinformować o wprowadzeniu do oferty lamp LED marki MICMOL. To wiodący producent oświetlenia akwarystycznego, którego produkty zyskują ogromną popularność za oceanem i w Europie....
Glass bent tube set fluid 1080x1080.jpg

Nowe indykatory CO2 Qualdrop - szkło, plastik i płyn

Piotr Baszucki w Technika CO2 · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1055
Glass bent tube set fluid 1080x1080.jpg Qualdrop rozszerza linię akcesoriów CO2. Polska marka Qualdrop wprowadza do oferty serię nowych indykatorów dwutlenku węgla przeznaczonych do akwariów roślinn...
129611 Ultra Slim 60_13.jpg

Lampy AquaEl Ultra Slim - nowość

Piotr Baszucki w Oświetlenie · Odpowiedzi: 34 · Wyświetlenia: 25989
129611 Ultra Slim 60_13.jpg Aquael wypuścił kolejną nowość - lampy Ultra Slim, w załączniku udostępniłem Wam instrukcję i fotki. Poniżej opis producenta: UltraSlim Światło jest niezbędnym czynniki...
IMG_20260207_134116.jpg

Reaktor CO2 qualdrop

akwaAmator w Technika CO2 · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 4784
Witam Ktoś używa tego reaktora ? Obejrzałem kilka filmów na YT i wygląda to solidnie i spełnia swoje zadanie ,ale cena zabija . Jednak poszukałem ,poszperałem i zakupiłem na chinskim portalu za po...
foqqual-11.png

Skylight FOQAL - nowość

Piotr Baszucki w Oświetlenie · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 5192
foqqual-11.png Nowość w ofercie polskiej marki Skylight. Skylight FOQAL to nowoczesna seria lamp akwariowych LED, zaprojektowana z myślą o średnio wymagających i wymagających roślinach. To bardzie...
YouTube

Film - Nowość od Fluvala

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 3286
Hej Nowość od Fluvala! Czy coś Wam to nieprzypomina 😁 - WIO ma takie podobne aranżacje. ?si=aiPjbqJ0A7qo1kcn
chihiros-wrgb-vivid-3-led-light-lampa-led-sterowana-aplikacja-2.jpg

Chihiros VIVID 3 - nowość

Piotr Baszucki w Oświetlenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2844
chihiros-wrgb-vivid-3-led-light-lampa-led-sterowana-aplikacja-2.jpg Do oferty RA dołączyła kolejna profesjonalna lampa ze stajni Chihiros, poniżej opis: WRGB VIVID 3: Ewolucja Oświetlenia Akwarys...
2512101_4011708020418_substrat-Verpackung.jpg

EHEIM SUBSTRATpro+O2xygen - nowość

Piotr Baszucki w Filtracja · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1618
2512101_4011708020418_substrat-Verpackung.jpg Widzieliście - Eheim wypuścił nowy wkład filtracyjny: EHEIM SUBSTRATpro+O2xygen EHEIM SUBSTRATpro+O2xygen – medium filtracyjne, które rewolucjonizuje b...

Nawożenie qualdrop.

coolfon1988 w Nawożenie · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 12130
Cześć, nawożę od jakiegoś czasu qualdrop BASIC i FORTE Fe. Do wody RO dodaje też mineralizator qualdrop. Teraz mam pytanie czy muszę jeszcze czymś nawozić czy to już wszystko bo zastanawia Mnie czy da...

Qualdrop GH+ i KH builder

przemogasior w Nawożenie · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 3661
Cześć. Czy mieliście taką sytuację, że woda RO po mineralizacji Qualdropem GH+ Plant i KH builder ma parametry wyższe niż powinna mieć wg przyjętego dawkowania? Woda RO na pewno ma zerową twardość. D...

Statystyki

Ten temat przegląda 1044 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570993
 •  Liczba wątków: 48803
 •  Użytkownicy: 36934

•  Najnowszy użytkownik: Laura

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1044 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.