Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Witam, wczoraj kupiłem molinezje w Discus Zoo i dzisiaj dostrzegłem coś na jednej z nich. Nie mam pojęcia co to jest proszę o pomoc.
- Załączniki
-
-
-
Stanislaw123
●
- Ranga: Początkujący
Powiązane tematy
Cześć,
Zauważyłem takie robale przy dnie, kręcą się między kamieniami, zdjęcie poniżej, czy to wypławki i NO Planaria pomoże?
Witam, to mój pierwszy post, więc nie wiem czy podam wszystkie informacje. Wróciłem właśnie z tygodniowego urlopu, i w moim 5-tygodniowym na roślinach zauważyłem coś takiego (zdjęcie). Podmniany robię...
Witajcie,
Po spadku otrzymałem akwarium i postanowiłem to wykorzystać... Zbiornik zalany w czwartek cieszyńską kranówką + Azoo supreme guard + Azoo aquaguard plus.
Podmiana wody codziennie ok. 10L.
...
Hej, chciałem zaprezentować swój zbiornik, któremu stuknęły już 4 tygodnie. A więc :
Akwarium: 60x30x35 full opti
Podłoże : H.E.L.P Advanced soil plant, piasek
Podsypka: Ada Power Sand Advanced S
Dek...
https://www.facebook.com/reel/1407357533706732
Dzień dobry Drodzy Forumowicze,
Trafiłem tu teoretycznie z ogólnie niepowiązanym tematem ale technika podobna. A przeszukując internety zauważyłem na tym forum bardzo duże zagęszczenie wiedzy w temac...
Mam małe akwarium 17 l z kilkoma rybkami i czterema ślimakami Jet w tym akwarium filtr aqael fan mini plus i bardzo często się zapycha nie wytrzymuje tygodnia
Gdzieś kiedyś cos mi sie obiło o uszy że na sinice dobry jest jakis specyfik z apteki, chyba na receptę. może ktos pamieta co to było?
Zawsze stosuje chemiclean i zawsze działa, ale teraz nie mam cza...
Witam towarzyszy :) jak w temacie, czy ktoś coś na temat tej lampy może mi powiedzieć. Zależy mi na informacjach z praktycznego użytku, a nie filmiki z YT czy zaczytane opinie innych. Mam własną lampę...
|
|