Totik napisał(a):Wydaje mi się, że strasznie dużo tych płatków daje tym paletkom. No chyba, że to ma być na zasadzie lokowania produktu?
Myślę, że się nie mylisz, lokowanie produktu, lub może raczej kryptoreklama. Niestety w przeciwieństwie do np. telewizji, w naszym kraju nie dopracowaliśmy się jeszcze konkretnych przepisów regulujących reklamę w mediach społecznościowych. Widziałeś jakikolwiek polski kanał na YT, w którym byłoby napisane: "zawiera lokowanie produktu" lub "reklama"? I na owym braku przepisów jadą nasi rodzimi twórcy, w tym ci przez wielkie "tfu", chociaż zapewne w dużej części nie są świadomi, że podpadają pod przepisy ustawy o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji. A jakbyś chciał przeczytać kilka zdań na ten temat, poniżej wrzucam dwa linki: https://prawoitechnologia.pl/aktualnosc ... owych.html https://www.filipiakbabicz.com/nowe-med ... osciowych/
wydaje mi się że tutaj przesadzasz troszkę - przecież to kanał Tropical, więc to chyba normalne, że reklamują swoje produkty. Tylko jak już pokazują karmienie, to mogliby to zrobić należycie, a nie sypać pokarm garściami. No chyba, że ta pani rzeczywiście tak karmi? Aczkolwiek akwarium bardzo ładne. Ryby też na wypasie.
Totik napisał(a):wydaje mi się że tutaj przesadzasz troszkę - przecież to kanał Tropical, więc to chyba normalne, że reklamują swoje produkty. Tylko jak już pokazują karmienie, to mogliby to zrobić należycie, a nie sypać pokarm garściami. No chyba, że ta pani rzeczywiście tak karmi? Aczkolwiek akwarium bardzo ładne. Ryby też na wypasie.
densen w Zwierzęta· Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 8147
Witam
Chciałem się tutaj pochylić na pokarmami suchymi firmy Tropical. Słyszałem różne opinie i przeważa w nich to że na dłuższy czas nie powinno się karmić Pokarmem suchym Tropicala. Słyszałem też ...
nazer w Glony· Odpowiedzi: 270 · Wyświetlenia: 164938
Witam... Iż jako, w moim dojrzewającym akwarium od paru tygodni, panoszą się nitki zielone, takie paskudne nie dające się nawinąć na patyczek :) postanowiłem więc zacząć z nimi walczyć jakimiś środkam...
roslinyakwariowe.pl w Zwierzęta· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1787
9-180423.png
Owady, zarówno formy dorosłe, jak i larwy, są naturalnym elementem diety wielu gatunków ryb. Dlatego też w odróżnieniu od karm dla psów owady w pokarmach gotowych dla ryb ozdobnych nie ...
Invisible w Zwierzęta· Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 8244
Witam,
Wczoraj kupiłem w zoologicznym pokarm dla krewetek "Aqua Tropical Crusta-Natural Astaxanthin" Link niezgodny z regulaminem, chcesz zapytać o produkt - zrób zdjęcie i wklej opis
Teo...
Marduk666 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 9724
Moi drodzy, dzisiaj zauważyłem u dwóch Razbor klinowych, białe brzegi płetwy grzbietowej i również białe miejsca przy nasadzie tejże płetwy, rybki ruszają płetwą normalnie, ale jednak jest to zdaje si...
Statystyki
Ten temat przegląda 741 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571616
• Liczba wątków: 49482
• Użytkownicy: 36916
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 740 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej