zdjęcia biotopu z Ameryki Płd - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

zdjęcia biotopu z Ameryki Płd

Liczba wyświetleń: 2055·Odpowiedzi: 1
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
gispop95 dabrowa tarnowska
Witam
Gdzie mógłbym znależć zdjęcia akwariów biotopowych z Ameryki Płd,szczególnie tych dla paletek?Przejrzałem już google i nic ciekawego nie znalazłem,nie wiem jak wpisać-może przez to.Chciałem jakies zdjęcia akwariów roślinnych z paletkami,stronki Amanoi widziałem,Wasze zdjęcia rónież.Może ktoś wie gdzie to znależć.Bardzo proszę o jakieś linki.
Pozdrawiam wszystkich.

Andrzej Kupiec
Dąbrowa Tarnowska

gispop95
Ranga: Początkujący

Miasto: dabrowa tarnowska

Polecamy zakupy w sklepie forumowym

04 sie 2004, 15:17   (#2)  

Tutaj jest fajna stronka:
http://www.apisto.pl/

atusia

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

20110730029.jpg

Nasze inspiracje - zdjęcia akwariów i wycinków natury

Aquadam w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 496 · Wyświetlenia: 314393
field4.jpg Witam serdecznie, Chciałbym zaprezentować wyjątkowy przykład naturalnej kompozycji który znajduję się w Dolomitach . Zdjęcie wykonane przez Enrico Serenę przedstawia klasyczną naturaln...
choinka.jpg

Nasze zdjęcia akwarium z choinką (edycja 2023)

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 3421
choinka.jpg Rozpoczynamy tegoroczny wątek choinkowy :)
YouTube

Biopot Ameryki Południowej ale aqascapingowo

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1822
Zapraszam do obejrzenia.
YouTube

300L Akwarium biotopowe. Czarne wody Ameryki Południowej.

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2472
Zapraszam do obejrzenia.
YouTube

Identyfikacja zdjęcia.

kprusak w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 2509
Czy ktoś może zidentyfikować autora tego akwarium? Wydaje mi się że to akwarium Amano, ale nie mam pewności. Pamiętam , jak kilka lat temu je zakładał, i betonował fundamenty, spory projekt. Z tego co...
YouTube

Filmy i zdjęcia z Targów ZOOBOTANICA 2013

roslinyakwariowe.pl w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 10741
Zapraszamy do obejrzenia filmów przygotowanych przez Piotra Kierzkowskiego z telewizji akwarystycznej DefiniteAquascape.tv Kolejne odcinki już wkrótce.

Aparat fotograficzny czyli czym robicie zdjęcia

salava8 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 30 · Wyświetlenia: 27316
Czym fotografujecie swoje akwaria? Wpisujcie modele aparatów, obiektywów, ewentualne dodatkowe wyposażenie (statyw, oświetlenie itp.). Jeżeli ktoś ma ochotę może tutaj zamieszczać zdjęcia swoich bani...

Prośba o pomoc w aranżacji akwa biotopu Nowej Gwinei

biedron w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 943
Witam. Skacze z tematu na temat i szukam jakiejs inspiracji dla stworzenia akwarium biotopu Nowej Gwinei dla Pseudomugila Furcatusa oraz Glowaczyka Barwnego. Tak malo osob posiada konkretnie ten bioto...

Na jakich ustawieniach robicie zdjęcia akwariów?

qqrq w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 36 · Wyświetlenia: 9227
Mam lustrzankę Canona i Nexa z wymiennymi obiektywami. Nigdy nie robiłem zdjęć akwariów roślinnych. A te co oglądam w galerii są bardzo ładne. Mam pytanie - na jakich parametrach najlepiej wychodzą ta...

Pytania odnośnie biotopu Azjatyckiego.

p.Agassiza w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2391
Witam wszystkich Mam do was pytania gdyż zainteresował mnie biotop Azjatycki. W przyszłości ze względu na to iż kocham rośliny wodne jak i nie ,a także lubię jak ryby mają możliwość pływania w akwari...

Statystyki

Ten temat przegląda 271 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571608
 •  Liczba wątków: 49480
 •  Użytkownicy: 36914

•  Najnowszy użytkownik: amelia_g

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 270 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.