Zestaw DOOA Glass Pot MARU 130 Magnet Light
Ogłoszenia sprzedaży, kupna i wymiany.
Powiązane tematy
Sprzedam kompletny zestaw akwariowy:
- Akwarium Trzmiel 84L, przednia szyba OptiWhite. Wymiary: 70x30x40
- Zestaw CO2: butla Aquario 2L, reduktor z dwoma zegarami, zaworek precyzyjny Grun, szklany dyf...
Akwarium VIV ultraclear 60x30x36 - szyba 6mm szczelne, żadnych pęknięć, ukruszeń itp, normalne ślady używania
Filtr Fluval 207 - dodatkowo do niego wlot i wylot NEO FLOW L PREMIUM SKIMMER 2 16/2 i prz...
Witam,
Do zaoferowanie NOWE! akwarium Fluval FLEX 57L. Akwarium posiada lampę led sterowaną pilotem ( różne kolory i funkcje) Z przodu zakrzywiona szyba. Akwarium posiada tylny 3 stopniowy system fil...
Odsprzedam pozostałość podłoża 5 L
Rotala Maflora Light Powder (1.6-3mm)
Nie użyte nowe
Podłoże zapobiegające wzwostowi glonów w akwarium
Podłoże Maflora Ligtht tworzy wolne od glonów i zanieczys...
Dzień dobry
Mam do sprzedania zestaw do CO2 nowy nie uzywany zakupiony w rośliny akwariowe
Dodatkowo JBL PROFLORA CO2 TAIFUN INLINE 16/22 nowy oryginalnie zapakowany
Cana 370,00 zł
Pozdrawiam
tel...
Mam do zaoferowania zestaw 3 ciekawych odmian hodowanych pod wodą. Nie są to emersy czy invitro.
W skład zestawu wchodzą:
Ludwigia Inclinata Meta
Bacopa Salzmannii Purple
Rotala Ramosior Florida
Cena...
Dobry wieczór.
TL;DR - Dokładna lista kadego elementu z zestawu, który chcę sprzedać, poniżej. Tylko jeden przedmiot otwarty, reszta FABRYCZNIE NOWA. Dla obustronnego bezpieczeństwa po dogadaniu kwot...
Na sprzedaż posiadam zestaw oase scaperline akwarium 90p(90x45x45) 186l + szafka 90x45x80 kolor metallic Silver, zestaw użytkowany przeze mnie przez nieclay rok, stan idealny, sprzedaje ponieważ zamie...
Sprzedam oświetlenie ADA RGB 60 w limitowanym czarnym kolorze (2 szt) + ADA Light Screen 60. Każdy zainteresowany chyba wie co to za majstersztyk w świecie akwarystyki. Lepszego oświetlenia jeszcze ni...
Witam,
Sprzedaje akwarium 72l zalane z rybkami. Dane w aukcji. Moze ktos ze szczecina sie znajdzie chetny.
https://www.olx.pl/d/oferta/akwarium-72l-zestaw-ultramax-1500-szafka-rybki-CID103-ID15rxa...
|
|