Obudowa plexidas - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Obudowa plexidas

Liczba wyświetleń: 2198·Odpowiedzi: 5
Wybór modelu lampy i konfiguracja ustawień. Pomysły na rozbudowę fabrycznych pokryw.
Zaloguj się, aby zmienić widok
Piotr Modrakowski

15 cze 2004, 12:37 Obudowa plexidas  (#1)  

Witam
Mam zamiar nabyć obudowę firmy Plexidas.
Czy ktoś posiada takie "cudo"?
Proszę o informacje odnośnie jakości wykoania i ewentualnie użytkowania.
Pozdrawiam

Piotr Modrakowski

15 cze 2004, 13:13   (#2)  

Obudowę, tzn. pokrywę?

MaVrick

Piotr Modrakowski

15 cze 2004, 14:37   (#3)  

Dokładnie chodzi o pokrywę

Piotr Modrakowski

Polecamy zakupy w sklepie forumowym

17 paź 2004, 18:10   (#4)  

Witam
Posiadam taką pokrywę do zbiornika 200 l (100x40) pokrywa jest ok estetycznie wykonana od spodu wyklejona jakby folią aluminiowa która dobrze odbija światło.
Jestem z niej bardzo zadowolony dobre wykonanie i w miarę niskia cena.
Miły i szybki kontakt :D ze sprzedawcą w "Plexidasie" żadnych problemów z przesyłką .
W swojej pokrywie posiadam 3x30 W chciałbym dołożyć jeszcze jedną świetlówkę ale za bardzo nie wiem jak muszę trochę pogłówkować .
Uważam że mogę polecić towar tej firmy, poważnie traktują klijęta napewno będziesz zadowolony
Pozdrawiam

Matus

20 paź 2004, 15:40   (#5)  

niestety z tego co sama sie orientowalam w plexidasie aktualnie nie robia pokryw na zamowienie...pytalam 3 tygodnie temu.podobno pracuja teraz nad tworzeniem aluminiowych.trzeba czekac...
pozdrawiam

marzena9

rybal Olsztyn

20 paź 2004, 21:36   (#6)  

Posiadam juz ponad rok pokrywe z firmy Plexidas robioną na zamówienie- jestem zadowlony w 99%. Na podsatwie moich doświadczeń, śmiało moge polecić tą firmę.
Dlaczego nie robią aktualnie pokryw na zamówienie - nie wiem....
Pozrd.
Tomek

rybal
Ranga: Zainteresowany tematem

Miasto: Olsztyn

Powrót do Oświetlenie

Powiązane tematy

Modułowa obudowa

krenglik w Oświetlenie · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 2349
Mam chwilę czasu, jestem konstruktorem, mam dostęp do materiałów i wszelkich maszyn, stadka ślusarzy itp. więc pomyślałem sobie, że zaprojektuję pokrywę do akwarium. Ostatnie akwarium miałem cztery la...

Obudowa kopie prądem.

hadda w Oświetlenie · Odpowiedzi: 29 · Wyświetlenia: 8963
Mam dziwny problem. Mam obudowę z odbłyśnikami i dodatkowo jest wyklejona folią aluminiową. Jak są włączone świetlówki to pieści prądem (zawiasy odbłyśniki wsjo). Przy grzebaniu w akwarium mam cze...

oswietleni obudowa

xmaxx w Oświetlenie · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 1521
zastanawiam sie nad lampa Atman dr-60 tylko nigdzie nie moge znależć czy pasowala by do akwarium dlugosci 50 (takie mam )bo do 6o niewatpie ze tak...moze ktos mi udzielic odp czy bedzie pasowac do moj...

Obudowa "nieoślepiająca"

humidorek w Oświetlenie · Odpowiedzi: 17 · Wyświetlenia: 5328
Witam, poszukuję obudowy/pomysłu/wykonawcy dla dwóch lamp HQI 150W. Zalożenia sa dwa: - siedząc przed akwarium nie widzę żarników - snop światła pada tylko w obrysie zbiornika (150x60) Nie chc...

Obudowa pod 2x150W HQI- fotki

100>P Piotr Stochmal w Oświetlenie · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2482
Witam. Obudowa wykonana z profili stalowych oraz blachy 0,5mm grubości. Chętnych do obejrzenia fotek z powstawania obudowy zapraszam na http://www.aquapiotrek.prv.pl pzdr

obudowa układu zapłonowego HQI

lukaszk w Oświetlenie · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2521
Bez problemu można znaleźć w SRWiA oraz ogólnie Internecie opisy budowy lampy HQI na bazie opraw halogenowych 500W. Umieszczenie żarnika w obudowie i elektryczne podłączenie układu zapłonowego nie sta...

Statystyki

Ten temat przegląda 763 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 570932
 •  Liczba wątków: 48794
 •  Użytkownicy: 36922

•  Najnowszy użytkownik: wiewiórka_małkowicz

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 763 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.