Zdecydowalem się... - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Zdecydowalem się...

Liczba wyświetleń: 2860·Odpowiedzi: 3
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
Zaloguj się, aby zmienić widok

18 maja 2004, 14:42 Zdecydowalem się...  (#1)  

Oto mój zbiornik. dąże do roślinnego-wszelkie uwagi mile widziane, ponieważ to moje początki.
Krótki opis: ok. 42 netto, ośw. 1.4 watt/l, co2 bimbrownia

kitaferia
Ranga: Początkujący

18 maja 2004, 14:54   (#2)  

Akwarium fajne - lubię takie kolorowe :D Ale wydaje mi się, że prawa strona jest troszkę pusta :?

MaVrick

mcflurry klikash?

18 maja 2004, 15:14   (#3)  

No rzeczywiście troche jest ta prawa strona małoobsadzona... Przydałobysię więcej roślin. Z takim oświetleniem możesz sobie spokojnie pozwolić na te bardzo wymagające. Jaki nawóz stosujesz no i co tam sobie pływa? :) Proponowałbym zmienić też tapetke. Zwykły karton koloru niebieskiego wyglądałby znacznie ładniej :?
Pozdrawiam Obrazek Mateusz Jędrzejczak

mcflurry
Ranga: Grafik SMRW

Miasto: klikash?

Polecamy zakupy w sklepie forumowym

18 maja 2004, 15:30   (#4)  

Po prawej stronie jeszcze nierozrośnięta Vallisneria spiralis , której nie widać na fotce. O zmianie tła już myślalem, dzięki za rady-jestem wdzieczny. Czekam tez aż rozrośnie sie Alternanthera na środku- są posadzone małe szczepki-ale ich jeszcze nie widać.
Rybki to: Pielęgnica Agassiza-ostał sie tylko samiec:(, 10 neonów czerwonych i 2 titejki.
Nawoże raz na tyg. Aquaflora 4 ml do żwiru, mikrovit Fe, Symfonia i kh2po4 przy podmianach ( gdy potrzebne). Podmiany 30% raz na tydzień..

kitaferia
Ranga: Początkujący

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

YouTube

(Film) Jak się ocenia akwaria konkursowe

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1207
Hej Oczywiście po niemiecku 😁. ?si=54kgAaHsIFw6r6SJ
YouTube

Jak to się robi w Liquid Nature - filmy

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1809
Witam Można zrobić film długi ale jest w nim wszystko co do tej pory firma Oase przedstawiła w tych 5 odcinkach. Tak więc jeśli macie wolne 40 minut to zobaczcie jak to się robi w Liquid Nature. Ed...
kamien2.jpg

Kamienie - jakie się nadają...

krisppl w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 13581
Witam w związku z otrzymaniem ciekawej oferty kamienia po 9,50 zł za kg mam pytanie. Mam dwa rodzaje kamieni do wyboru Zrobiłem jednak test ocetem Kamien1.jpg oddziaływuje tylko na białej strefie al...
60-tka.jpg

Nowy aranż jak wam się podoba ?

dariuszmachander w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 3901
Witam będę zalewać dziś baniak tylko nie wiem, czy ten aranż jest dobry.

To się nazywa perspektywa.

Krzysztof Radziszewski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 4174
aq.jpg https://boingboing.net/2020/03/04/aquascape-railroad.html

Czy aquascapingu można się nauczyć?

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 4681
Czy aquascapingu można się nauczyć? To pytanie zadaje sobie wiele osób, które wchodzi na nasze Forum po raz pierwszy. Często mawiamy iż do tego trzeba mieć zdolności - lub "z tym trzeba się uro...

Mi sie nie podoba

Nameles w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 3089
Oooola - Wszystkim Patrze sie i patrze -- i mi sie NIE podoba - Wybaczcie ale nie moge wsadzic foto

Jak wam sie podoba mój baniaczek?

amator 24 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 20 · Wyświetlenia: 8771
1500052863598.jpg Wysłane z LG-M250 przy użyciu aplikacji mobilnej roslinyakwariowe.pl

Kamienie. czy nadają się do akwarium?

sensi1994 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 8115
Witam, poszedłem dzisiaj z psem na spacer pod las. znalazłem kilka ładnych kamieni które chciałbym włożyć do akwarium. Kamienie te są nawożone w celu utwardzenia ziemi pod autostradę. i stąd moje pyta...

Nature Aquarium - z czym to się je?

roslinyakwariowe.pl w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 21688
http://www.roslinyakwariowe.pl/images/stories/wiadomosci/2013/marzec-2013/nam.jpg Pisząc o Nature Aquarium, najpierw trzeba przybliżyć postać Takashi'ego Amano, Japończyka, który wpr...

Statystyki

Ten temat przegląda 260 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570980
 •  Liczba wątków: 48801
 •  Użytkownicy: 36929

•  Najnowszy użytkownik: maciej_domaszka

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 260 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.