bardzo dobrze rośnie przy słabych warunkach oświetleniowych. Miałem oświetlenie 2x18W na zbiornik 112 Litrów i ta roślinka mnożyła się w zastraszającym tempie. Właściwie została mi jako jedna roślina nie tknięta przez żarłoczne brzanki.
kazujama w Sprzątanie· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 1729
Jak długo trzeba czekać aż microzorum zacznie wypuszczać liście ? Kupiłem jakieś 2 tygodnie temu zostawiłem tylko kłącza i przywiązałem je do kamienia i w ogóle nie widać by coś wypuszczało...
joker w Sprzątanie· Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 2107
Poniżej przesyłam linki do zdjęć rośliny, którą otrzymałem w piątek ze sklepu RA.
Roślina była w opłakanym stanie, teraz żałuję że nie zrobiłem wtedy zdjęć. Ponad połowa liści nie nadawała się w ogó...
AdamA w Sprzątanie· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2190
Od kilkunastu miesięcy obserwuję te rośliny i mam mieszane spostrzeżenia.
Były razem z łodygowcami i większym światłem, zmniejszałem światło i nawożenie.
Raz lepiej raz gorzej, ale z mojego punktu w...
pin54 w Sprzątanie· Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3717
Z tego co znalazłem w necie to narrow ma szersze liście od thin leaf. A jak wygląda sprawa z ich długością?
Kiedyś miałem microsorum o wąskich liściach długości ~25cm. Rośliny które znajduję w sklepa...
Oskar74 w Sprzątanie· Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 2834
Witam Wszystkich,
jestem tu nowy, więc do końca nie wiem czy w tym miejscu mogę wstawić post z moim problemem. Jeśli nie to przepraszam.
A teraz w miarę krótko opiszę problem:
Jak na załączonych...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 184 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej