Microsorum pteropus "Red" - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Microsorum pteropus "Red"

Liczba wyświetleń: 1771·Brak odpowiedzi
Utrzymanie czystości i opieka nad akwarium. Rutynowe czynności serwisowe i sposoby radzenia sobie z nimi.
Piotr Baszucki Nowa Ruda

24 kwi 2004, 18:53 Microsorum pteropus "Red"  (#1)  

Piotr Baszucki
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Nowa Ruda

Wspieram stronę kontem Premium
Akwaria

Powrót do Sprzątanie

Powiązane tematy

YouTube

Caloglossa sp. beccarii (Red moss)

roslinyakwariowe.pl w Sprzątanie · Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 20447
http://www.roslinyakwariowe.pl/images/minaturki/thumb-fp-red-moss-1-ef46a632a6f6737714efbfb270f0f895.jpg Kolejna ciekawostka roślinna - tym razem czerwony glon występujący pod nazw...
1.jpg

Ludwigia repens red - marniejące stożki wzrostu

kwapa0783 w Sprzątanie · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 6832
Witam Problem jak w temacie. Akwarium 30x30x30 (27l) Świecę lampka led 27W na diodach 3W CO2 - jest Mikro - PG Classic- dawka producenta rozbita na 7 dni Potas codziennie 1 ppm Easy Carbo dawka dzie...
rotala-mexicana-red.jpg

Rotala Mexicana Red

roslinyakwariowe.pl w Sprzątanie · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1307
rotala-mexicana-red.jpg Wypatrzone w sieci.

Korzeń Red More Wood

Rysiek_stary w Sprzątanie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 3021
Dzien dobry. Postanowiłem wzbogacić akwarium o korzeń jak w temacie. Po zakupie korzeń namoczyłem poczysciłem szczotką i z powrotem do wiadra na tydzień. Później gotowanie w soli i doba moczenia z nad...

Rotala Rotundifolia Red - plamy na liściach

etaks w Sprzątanie · Odpowiedzi: 15 · Wyświetlenia: 7380
Na mojej rotali zaczęły pojawiać się ciemne plamy. Być może jest to objaw niedoborów ale nie bardzo wiem jakich. Za mały mam staż w akwarystyce żeby poprawnie ocenić stan rośliny dlatego za wszelką po...

Rotala Maka Red - czy ma inne nazwy?

marlowe w Sprzątanie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1327
To jak już spotkało się w jednym miejscu tylu specjalistów :wink: to pozwolę się zapytać o roślinę która przez sprzedawców nazywana jest Rotala Maka Red. Bardzo ładna ale trudno dostępna. Występuje je...

Ludwigia mini red - problem

cezarlis w Sprzątanie · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2144
Po każdym przycięciu i posadzeniu górnych części rośliny stożki ulegają skarłowaceniu i zamierają, po czym roślina wypuszcza nowe boczne pędy - czy to jest u niej normalne? Czy inne ludwigie też tak m...

Ludwigia Repens Rubin vs Ludwigia Mini Red

nox w Sprzątanie · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 5535
Jakie są wasze spostrzeżenia odnośnie tych dwóch odmian. Czy oprócz kształtu liści różnią się także czymś jeszcze? Czy te rośliny są równie proste w uprawie co gatunek - czy jednak wymagają więcej tro...

Microsorum narrow - adaptacja

kazujama w Sprzątanie · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 1745
Jak długo trzeba czekać aż microzorum zacznie wypuszczać liście ? Kupiłem jakieś 2 tygodnie temu zostawiłem tylko kłącza i przywiązałem je do kamienia i w ogóle nie widać by coś wypuszczało...

Alternathera Colorata red - PROBLEM.

dino15124 w Sprzątanie · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 2465
Tydzień temu zakupiłem koszyczek tej rośliny. Po kilkudziesięciu godzinach liście już się poskręcały. Zbiornik założony niedawno. Z rośliny trochę lecą liście. Podłoże to piach z drobnym żwirem. Param...

Statystyki

Ten temat przegląda 87 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570998
 •  Liczba wątków: 48803
 •  Użytkownicy: 36934

•  Najnowszy użytkownik: Laura

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 86 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.