dolargan w Szkło i meble· Odpowiedzi: 149 · Wyświetlenia: 41659
Witam.
Jestem w trakcie kompletowania sprzętu do nowego akwarium OW 235l. Chciałbym aby to było akwarium HT, ale puki co z mało i średnio wymagającymi roślinami (microsorum, mchy, mini pelia, jakiś tr...
marlowe w Szkło i meble· Odpowiedzi: 21 · Wyświetlenia: 17745
Użyłem wczoraj do czyszczenia szyb z zielenic punktowych takiego sprzętu:
image014.jpg
Jednak po raz pierwszy czyściłem nim optiwhite i zauważyłem porysowania, niezbyt widoczne, ale z bliska jedna...
kuubaw w Szkło i meble· Odpowiedzi: 58 · Wyświetlenia: 16790
W itam, zaczynam akwarium 350 litrów 100-70-50 full opti-white 12mm bez wzmocnień.
S zafka trochę mnie wyniosła , solidne grube profile 60x60x4 ze względu na ciężar działający na metr kwadratowy i mu...
https://roslinyakwariowe.pl/images/minaturki/thumb-fp-nowyb1-28c46a4f6813b49a1cc12daba1d1d41d.jpg
Mieliśmy przyjemność przygotowywać zbiornik dla kolejnego sympatyka naszego Serwisu. Tym razem p...
Prz3mEk87 w Akwaria· Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 12899
Dzień dobry wieczór.
Z racji,że dawno nie wstawiałem nic na forum dzisiaj w galerii "wyląduje" zbiorniczek, który ostatnio został założony. Akwarium ma 2 miesiące. Założeniem było aby nie ro...
Spartan w Szkło i meble· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 3467
Czy ktoś orientuje się może czy są stopnie przejrzystości, transparentności lub barwy szkła optiwhite? Pytam bo przymierzam się do zakupu baniaczka 240 L ( 120x40x50; grubość szkła 10mm) i w różnych m...
Dutton w Szkło i meble· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2852
Cześć,
po przejrzeniu całkiej sporej części internetu nadal mam dylemat dotyczący wyboru pomiędzy akwarium OptiWhite (FULL 80x45x50 8mm) a VIV (100x45x45 10 mm). Dodam, że obie oferty znajdują się na...
Olszewski Rafał w Szkło i meble· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 3317
Witajcie drodzy akwaryści !
Do końca roku planuje uruchomić baniak jak w tytule.
Kompletuje sprzęt i planuje zakupy , w związku z tym dwa krótkie pytania :
1) Filtracja - planowany filtr to AQUAEL...
szymszon w Szkło i meble· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 6984
Witam. Planuję zamówić akwa opti white na wymiar - 120x40x40. Słyszałem gdzieś, że takie akwaria na wymiar łatwiej pękają, bo jest inny napór wody czy coś. To prawda? I jaką grubość szkła przy takim r...
Statystyki
Ten temat przegląda 529 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 570991
• Liczba wątków: 48802
• Użytkownicy: 36933
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 529 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej