Wyprzedaż - wszystkie NOWE PRODUKTY - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Wyprzedaż - wszystkie NOWE PRODUKTY

Liczba wyświetleń: 1196·Brak odpowiedzi
Ogłoszenia sprzedaży, kupna i wymiany.
Pawel NAA Spała
OASE FiltoSmart 60 Filtr Zewnętrzny do Akwarium do 60l
190 zł

Eheim AutoFeeder 3581 - Karmnik Automatyczny Do Akwarium
150 zł

Tetra EasyCrystal 250 - filtr wewnętrzny do akwarium 15-40l
75 zł

Sim Box - skimmer Aquamedic
85 zł

Produkty dostepne tez na Allegro Lokalnie i FCB marketplace
Forumowicze mogą negocjować ceny :wink:
Załączniki
wyprzedaz-garazowa-nowe-rzeczy.jpg
Zrzut ekranu 2023-02-16 o 11.27.20.png
___
Pozdrawiam Paweł
www.PawelTestuje.pl

Pawel NAA
Ranga: Poznaje temat

Miasto: Spała

Powrót do Giełda

Powiązane tematy

1698183373204.jpg

Akwarium z LED Fluval Edge 2.0 23L, białe nowe

Andrzej82 w Giełda · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2005
Witam, Do zaoferowania nowe akwarium FLUVAL EDGE 2.0 23L białe. Cały zestaw, akwarium, lampa led z nocnym podświetleniem i dotykowym włącznikiem, filtr z mediami, oryginalnie zapakowane. Możliwość w...
zdjęcia.png

[NOWE] lampka Flexi mini + zestaw nawozów [TYLKO 200PLN]

Letys w Giełda · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 3794
Dobry wieczór. TL;DR - Dokładna lista kadego elementu z zestawu, który chcę sprzedać, poniżej. Tylko jeden przedmiot otwarty, reszta FABRYCZNIE NOWA. Dla obustronnego bezpieczeństwa po dogadaniu kwot...
aaa.jpg

[Sprzedam] Nowe akwaria VIV 64l, 21l i 13l Góra korzeni

strix w Giełda · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2456
Uprzedzam - nie wysyłam nic z rzeczy wymienionych poniżej. Tylko odbiór osobisty w okolicach Grodziska Mazowieckiego lub dowiozę do Warszawy, okolic do 50 km od G.Maz. (+50 zł na paliwo) Dużo było w...
growise.png

[Sprzedam tanio] Różne używane lub nowe nawozy

salava8 w Giełda · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2306
Nawóz dla roślin Zoolek Aquaflora Mikro 250 ml Link do OLX: https://www.olx.pl/d/oferta/nawoz-dla-roslin-zoolek-aquaflora-mikro-250-ml-CID103-IDKqMau.html aquaflora.png GROWISE DSM DAY 200 ml. S...

Nowe zestawy modernizacji LED

roslinyakwariowe.pl · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 0
https://roslinyakwariowe.pl/images/minaturki/thumb-fp-synchro1-d6ae1b4deda74a8a9438c71501f4a98e.jpg Zapraszamy do zapoznania się z nową ofertą modernizacji oświetlenia. Jeśli posiadamy w pokrywi...

Filtry, akcesoria akwariowe nowe i używane.

Radomir w Giełda · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 3314
Witam. Jeśli szukasz taniego i sprawnego sprzętu akwarystycznego, to zapraszam: To jeden z oferowanych filtrów: https://www.olx.pl/d/oferta/eheim-experience-150nowy-CID103-IDKOXdh.html Reszta sprzętu...

Sprzedam wszystkie Bucephalandry

smalec w Giełda · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2322
Sprzedam wszystkie bucephalandry z mojego akwarium. Rosną u mnie ponad rok. akwarium typu LT. Bucki kupiłem jako: Theia Red Deep purple Pink Lady aegis Melawi Dark Blue Green Green Velvet. Najchęt...

[Sprzedam] Nowe świetlówki Sylvania

Tynio w Giełda · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1596
Wiele lat temu wycofałem się z akwarystyki i zostało mi kilka świetlówek, które zakupiłem na zapas. źródła były kupione około 6-7 lat temu. Nie ukrywam że wole na miejscu sprzedać(WROCŁAW) - ale w ...

[Wyprzedaż] Akcesoria - OKAZJA

k.mrowka w Giełda · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2152
Ciąg dalszy wyprzedaży, w tym poście akcesoria. Polecam, większość naprawdę w stanie idealnym. Zapraszam! Termometr ADA - 8 mm https://www.olx.pl/oferta/termometr-ada-clear-type-j-08cl...

[Wyprzedaż] Akwarium, szafka i sprzęt - OKAZJA

k.mrowka w Giełda · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2693
Witajcie Z powodu planowanego dłuższego wyjazdu, zmuszony jestem do likwidacji akwarium i w związku z tym sprzedaję zarówno szkło, szafkę, wyposażenie, jak i wszystkie zgromadzone przez kilka lat akce...

Statystyki

Ten temat przegląda 120 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570995
 •  Liczba wątków: 48803
 •  Użytkownicy: 36934

•  Najnowszy użytkownik: Laura

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 120 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.