Kolejne udogodnienie dla Klientów sklepu RA. Bez względu na to czy zamawiacie wysyłkę na drugi koniec Polski czy chcecie odebrać towar osobiście - od dziś jest możliwość sprawdzenia dostępności online w naszym sklepie internetowym...
https://roslinyakwariowe.pl/images/minaturki/thumb-fp-rosliny-akwariowe-2606-1-093d0b8be7d872b6bc8e9b90c9a9f984.jpg
Zapraszamy Was do skorzystania ze świezych dostaw roślin akwariowych, które do...
qqrq w Technika CO2· Odpowiedzi: 26 · Wyświetlenia: 8329
Mam pytanie, od roku podaje co2 tylko w dzień, mam butlę 6kg z elektrozaworem podłączona do programatora czasowego. Teraz chce spróbować podawać gaz przez 24h na dobę (znam wszystkie minusy takiego po...
gstroy w Technika CO2· Odpowiedzi: 16 · Wyświetlenia: 12302
Ameryki pewnie nie odkryję, ale chciałbym podzielić się swoim małym sukcesem. Mam akwarium 160 l, w założeniu roślinne, w którym od ponad roku podaję CO2 z butli. Do tej pory dawkowałem tylko w dzień....
Piotr Baszucki w Filtracja· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 801
seria3.jpg
Polski dystrybutor marki Eheim poinformował o wycofaniu z polskiej dystrybucji modeli filtrów Eheim z serii 3.
Dostępna będzie wyłącznie najnowsza seria filtrów oznaczona symbolem 4....
Kredu w Filtracja· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1025
Kupiłem Koralie 1600 l/h (oczywiście jak dla moich 300L to za mała no ale już). Pytanie do posiadaczy cyrkulatorów, czy działają one u Was non stop? czy może wyłączacie n/p na noc? dla mnie taki cyrku...
maslo_82 w Podłoże· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 4015
http://www.adana.co.jp/en/sc/news/detail/1100
"The characteristic differences in between Aqua Soil Amazonia and competitor's soil products
2012-10-12
ADA's Aqua Soil Amazonia has been popular ...
OjGeN w Technika CO2· Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 2663
Witam, wczoraj wieczorem sprawdziłem poziom CO2 na butli i wskaźnik wskazywał 50 bar, reduktor odkręcony na 10 bar. Dzisiaj na teście CO2 widzę niski poziom, patrzę na butle 0!
Jak w ciągu 24h tak dr...
Statystyki
Ten temat przegląda 307 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 570998
• Liczba wątków: 48803
• Użytkownicy: 36934
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 307 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej