Nowy kolor zestawów akwariowych JUWEL
Wybór wymiarów akwarium i rodzaju szkła. Zestawy akwariowe i szafki.
Dostępny pod koniec roku.
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych
-

Piotr Baszucki
●
- Ranga: roslinyakwariowe.pl
- Miasto: Nowa Ruda
- Wspieram stronę kontem Premium
-
Akwaria
Powiązane tematy
Cześć,
Na szafce Juwel SBX Lido 200 postawiłem akwarium o wymiarach 70x50x45 8mm. Niestety zaraz po zalaniu zauważyłem, że przód blatu wygiął się do środka. Występuje to tylko z przodu ponieważ z tył...
Witam serdecznie. Chcę kupić używany zbiornik o wymiarach 120x50x55cm, niestety moja szafka ma szerokość 48,5 cm. Nie wiem czy akwarium może ewentualnie wystawać te 1,5 cm poza szafkę bez podpórki. Sz...
Witajcie,
minęły 2 lata odkąd pytałem pierwszy raz o zakładanie akwarium 200l. Cały czas stoi, funkcjonuje, ma się dobrze :)
Z racji tego, że akwarystyka jest chorobą przewlekłą i postępującą, dosze...
Cześć wszystkim! :) Na wstępie chciałbym życzyć Wam zdrowych Świąt :) Ponieważ aktualna sytuacja jest jaka jest, wielu z nas ma więcej czasu na rzeczy, które planował zrobić później. Ze mną nie jest i...
Witam.Zaczynam dopiero przygode z akwarystyką.Kupiłem zestaw Juvel 120 L.Zastanawia mnie jedna rzecz,a mianowicie to że blat szafki ma 10mm grubości,wszędzie czytam że powinno być minimalnie 18 ,to ja...
Witam, mam pytanie bo może ktoś był w podobnej sytuacji, buduję sobie dom i wiem już gdzie będzie stało akwarium, jestem na etapie gdzie mogę podciągnąć sobie, odpływ kanalizy czy wyprowadzić zawór z ...
Dobry wieczór,
Po latach przerwy od akwarystyki, którą porzuciłem na rzecz terrarystyki wracam do tego wspaniałego hobby. Nieplanowo zakupiłem od znajomego używany zestaw Juwel Lido 120 i od tego mo...
Witam zainteresowanych. Zakupiłem akwarium firmy juwel model Rio 125 i zastanawia mnie jedna rzecz. Spod akwarium jest dookoła oparty na Dolnym kontowniku a środek wisi tak jakby w powietrzu. Jest to ...
Witam wszystkich, pare dni temu założyłem zbiornik 112l, akwarium roslinne i teraz moje pytania :D chcialbym zacząć zabawe z co2, Mógłby mi ktos doradzic od czego zaczac, jaki sprzet kupic,jakie param...
Dzien dobry. To moj pierwszy post tutaj- potrzebuje troche wsparcia technicznego. W miare mozliwosci postaram sie prowadzic dziennik z postepem prac.
1. Zbiornik to uzywany Juwel Vision 260L. Mialem ...
|
|